|
Хто працював із Alize Superlana? Потрібна порада
|
|
| serhiikovalski | Дата: Четвер, 11.12.2025, 13:21 | Повідомлення # 1 |
|
Сержант
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Я вирішив нарешті зв’язати свій перший светр, але завис на виборі пряжі. Подруга радить глянути на Alize Superlana, каже, що вона тепла й не колеться, але я в тих видах взагалі не розбираюсь. Хочу щось, що не розповзеться після першого прання і нормально триматиме форму. Може, хтось уже в’язав з неї светр і знає, чи вона взагалі підходить для такого проєкту?
|
| |
|
|
| yuriy_hrynevsky | Дата: Четвер, 11.12.2025, 13:21 | Повідомлення # 2 |
|
Сержант
| Та я з неї вже три речі робив — шапку, жилет і тонкий светр. Найбільше сподобалось, що вона легка, але тепла, і руки не втомлюються, навіть якщо в’яжеш довго. Єдиний нюанс — краще не брати надто світлі відтінки, бо вони швидше виглядають «втомленими», але це вже справа смаку. Для першого светра — нормальний варіант, не страждай.
|
| |
|
|
| viktorkoroviak | Дата: Четвер, 11.12.2025, 13:22 | Повідомлення # 3 |
|
Сержант
| Я теж недавно обрав саме цю пряжу, бо шукав щось між «м’яка» і «стійка». Перш ніж купити, хотів зрозуміти, чи не буде катишків. На цьому сайті зібрані всі варіанти Superlana, можна глянути вживу кольори й описи: https://vjazhuprjazhu.ua/g142665501-pryazha-alize-superlana
Я там брав кілька мотків — в руках приємна, не колеться, та й після прання веде себе адекватно. Якщо светр плануєш повсякденний, то витримає, не розповзеться. Мені ще сподобалося, що палітра не «кричить», а така спокійна, під зимовий настрій. І ціна приємна, не як у тих ультрамодних брендів.
|
| |
|
|
| serhiikovalski | Дата: Четвер, 11.12.2025, 13:25 | Повідомлення # 4 |
|
Сержант
| О, дякую вам, хлопці! Мені якраз треба щось збалансоване, бо я ж не профі, щоб купувати супердорогу пряжу й потім нервувати. Раз вона м’яка й не важка в роботі — беру на пробу. Уже навіть вибрав пару відтінків.
|
| |
|
|
| yuriy_hrynevsky | Дата: Четвер, 11.12.2025, 13:28 | Повідомлення # 5 |
|
Сержант
| Як закінчиш — покажи, що вийшло. Перші светри інколи виходять трохи… креативні, але з Superlana шансів зіпсувати менше
|
| |
|
|