|
куда поехать отдыхать?
|
|
| Lores | Дата: П`ятниця, 19.12.2025, 09:28 | Повідомлення # 1 |
|
Рядовой
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Посоветуйте куда лучше всего поехать отдыхать? У меня отпуск будет, пока не выбрал направление. Что порекомендуете?
Цитата Посоветуйте куда лучше всего поехать отдыхать? У меня отпуск будет, пока не выбрал направление. Что порекомендуете?
кто где бывал, расскажите
Повідомлення відредагував Lores - П`ятниця, 19.12.2025, 09:28 |
| |
|
|
| borgi | Дата: П`ятниця, 19.12.2025, 09:34 | Повідомлення # 2 |
|
Рядовой
| надо выбирать исходя из бюджета
|
| |
|
|
| Mafutas | Дата: П`ятниця, 19.12.2025, 12:05 | Повідомлення # 3 |
|
Сержант
| Вы уже определились? Если нет, то порекомендовал бы приобрести путевку в Трускавец, посетить это место. Там красиво, множество достопримечательностей, воздух свежий. Я пару месяцев тому назад туда ездил, мне понравилось. Ну а с организацией поездки специалисты из Карпаты Круиз https://karpatykruiz.com.ua/ вам помочь могут. Я по рекомендации к ним обращался, помогли выбрать отель исходя из моих предпочтений.
|
| |
|
|
| dianastolar946 | Дата: Вівторок, 14.04.2026, 13:49 | Повідомлення # 4 |
|
Лейтенант
| Найкращим варіантом відпочинку завжди буде відпочинок біля моря. Там точно сподобається кожному . Я зазвичай відпочиваю в Sea Cloud Готель https://seacloud-hotel.com/ . Там є все необхідне для того аби добре провести час. Там дуже тепла і затишна атмосфера. Почуваєшся як вдома, тільки ще й з морем поруч.І до того ж тут чисто і доглянуто. Видно, що за готелем слідкують.
|
| |
|
|
| mk7110115 | Дата: Четвер, 21.05.2026, 15:53 | Повідомлення # 5 |
|
Рядовой
| Здорово товариство, хочу зробити дружині сюрприз на річницю весілля і повезти її на вихідні в гори. Цікавить саме преміальний п'ятизірковий готель у Буковелі з відкритим басейном та сучасними спа-процедурами. Хочеться, щоб усе було на найвищому рівні, від інтер'єру кімнат до обслуговування, без неприємних сюрпризів на місці. Поділіться назвами або посиланнями на топові курортні комплекси в Карпатах, де вам особисто дуже сподобалося.
|
| |
|
|
| makarickckck | Дата: Четвер, 21.05.2026, 15:58 | Повідомлення # 6 |
 Подполковник
| Минулого місяця спина так затекли від сидячої роботи, що я просто закрив ноутбук, зібрав сумку і погнав машиною у бік горбистих краєвидів. Шукав локацію, де можна ввечері поплавати, нормально поїсти і не чути гамору великого міста під вікнами. Перед виїздом якраз зайшов на офіційний сайт Fomich Hotels в Буковелі https://fomich.ua/ Там за пару хвилин забронював відмінний номер з величезною терасою. На практиці це виявився крутий готель 5 зірок з видом на гори, де панорама на вершини відкривається прямо з ліжка. Такий якісний преміум відпочинок в Карпатах мені був просто необхідний, щоб повністю провітрити голову і набратися свіжих сил. Величезне задоволення отримав від того, як там облаштовані басейни та SPA-комплекс - F&B Spa Resort, де я пропадав годинами, чергуючи гарячу баню з прохолодною водою. Кухарі в ресторані готують відмінну дичину на вогні, бармени роблять міцні правильні коктейлі, а весь персонал працює чітко. Тож, рекомендую!
|
| |
|
|