24.11.2025, Понеділок, 21:04
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Які фасади для кухні вибрати: матові чи глянцеві?
serhiikovalskiДата: П`ятниця, 03.10.2025, 11:15 | Повідомлення # 1
Сержант
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Хочу оновити кухню і застряг на виборі фасадів. Одні радять матові – мовляв, менше видно відбитки, інші кажуть, що глянець виглядає дорожче. У когось є реальний досвід? Що краще у щоденному користуванні?

yuriy_hrynevskyДата: П`ятниця, 03.10.2025, 11:20 | Повідомлення # 2
Сержант
У мене стоїть мат вже 3 роки. Справді, пилу й відбитків майже не видно, доглядати легше. Але виглядає простіше, без "вау-ефекту". Якщо любиш мінімалізм – це топ. А якщо хочеш, щоб кухня блищала, глянець виграє.

viktorkoroviakДата: П`ятниця, 03.10.2025, 11:24 | Повідомлення # 3
Сержант
Я вічно між цими варіантами. Є ще нюанс – на глянці дрібні подряпини видно набагато сильніше. Хоча світло відбивається красиво, кухня здається більшою.
Ось непоганий каталог фасадів, де можна порівняти і мат, і глянець: https://agtplus.ua/facades Там кольори й текстури реально різні – можна побачити, як виглядає в інтер’єрі.

serhiikovalskiДата: П`ятниця, 03.10.2025, 11:24 | Повідомлення # 4
Сержант
Додам ще: якщо кухня маленька, глянець може візуально розширити простір. А якщо простора – матові фасади виглядають солідніше. Ну і важливо, чи часто будеш готувати – бо після борщу на глянці все одразу видно

yuriy_hrynevskyДата: П`ятниця, 03.10.2025, 11:29 | Повідомлення # 5
Сержант
Підтримую, що треба дивитись на стиль. Я собі взяв мат у кольорі дерева, не шкодую – тепліше і затишніше. А от сусідка вибрала білий глянець – і каже, що тепер щодня протирає, бо видно все. Тому тут реально залежить від характеру господаря

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: