Коли погода і новини не радують — зробив собі притулок
|
|
serhiikovalski | Дата: Субота, 05.04.2025, 08:34 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Таких весен, як ця, ще не було. То сніг, то знову спека, а на фоні — новини такі, що телевізор боїшся вмикати. От я і подумав: а чому б не зробити собі спокійний куточок, де можна просто... пересидіти. Побудував під землею невеличкий бункер — без фанатизму, але з вентиляцією, нормальним інтер’єром і кавоваркою. Сміялись спочатку всі, а тепер питають, де таке зробити.
|
|
| |
yuriy_hrynevsky | Дата: Субота, 05.04.2025, 09:41 | Повідомлення # 2 |
Рядовой
| Чувак, ти прям мою думку озвучив. Я ще восени почав замислюватись над якимось автономним сховищем. Але зробити це не як укриття від армагеддону, а як затишне місце — типу особистої печери. Де не дзвонить телефон, не капає з даху, і де не чутно, як сусід дрилить у неділю. Місце, де можна просто побути самим собою.
|
|
| |
viktorkoroviak | Дата: Субота, 05.04.2025, 09:43 | Повідомлення # 3 |
Рядовой
| Ага, тільки треба нормальних майстрів, бо зробити з бункера нормальну зону для відпочинку — це окреме мистецтво. Я, до речі, натрапив на сервіс, де можна замовити все під ключ — без мороки з проектами та дозволами: https://smartbunkersua.com/ua/order Вони роблять бункери не тільки захищеними, а й зручними: можна і бар туди втулити, і кіно. І, головне — виглядає все не як з фільму про кінець світу, а як з каталогу IKEA. Побачив — і одразу уявив, як сиджу там з книжкою.
|
|
| |
serhiikovalski | Дата: Субота, 05.04.2025, 09:44 | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Ну от, значить я не один такий дивак. Раніше мріяв про мансарду, тепер — про тишу під землею. Там навіть шум дощу спокійніший. А ще кайф — коли ніхто не знає, що ти там. Повна автономія.
|
|
| |
yuriy_hrynevsky | Дата: Субота, 05.04.2025, 09:44 | Повідомлення # 5 |
Рядовой
| До речі, хороший привід зібратись із друзями й сказати: «Поїхали до мене в бункер». Звучить інтригуюче, а потім заходять — і вау-ефект. Плюс — завжди є план Б, якщо знову щось десь бахне. Спокій, комфорт, і ніяких сусідів над головою.
|
|
| |