13.05.2025, Вівторок, 08:18
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Як вибрати дитячий табір на літо 2025
alfamir700Дата: П`ятниця, 25.04.2025, 14:39 | Повідомлення # 1
Майор
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Привіт усім!

Літо 2025 вже не за горами, і я шукаю найкращий табір для свого сина (11 років). Хочу, щоб це був не просто відпочинок, а й корисний досвід для нього — нові навички, цікаві знайомства, можливість покращити англійську. Бюджет середній, але важливо, щоб умови були хороші, вихователі адекватні, а програма насичена і захоплююча, щоб не було нудно.
Може, хтось вже мав досвід відправки дітей у табори на літо 2025? Які табори рекомендуєте? Що вам сподобалось, а що, можливо, не виправдало очікувань? Як ви оцінюєте умови, безпеку та розвиток дітей у таборах, що вас вразило в позитивному або негативному сенсі?

milanafastodfДата: П`ятниця, 25.04.2025, 17:31 | Повідомлення # 2
Рядовой
Ми також розглядали варіант табору з англійською. Дуже важливо, щоб там були активні заняття, а не просто заняття в класі. Ми знайшли табір, де заняття проводяться у формі ігор і активностей, що сподобалося дитині. Такі табори зазвичай мають цікаву програму і багато спілкування з носіями мови.

alanasoboleva086Дата: Неділя, 27.04.2025, 17:56 | Повідомлення # 3
Лейтенант
У мене нема жодних сумнівів, що моя дитина поїде до табору KidBi https://kidbi.com.ua/ — їй минулого року тут дуже сподобалось. Чудова команда, цікаві програми та затишна атмосфера. Всі умови для розвитку та відпочинку дитини на найвищому рівні. Рекомендую цей табір усім батькам, які хочуть, щоб їхня дитина провела незабутній час у безпечному та цікавому середовищі.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: