|
Шукаю крутий буст CS 1.6 для нового сервера
|
|
| orjensons | Дата: Неділя, 28.06.2026, 14:36 | Повідомлення # 1 |
|
Рядовой
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Усім привіт. Порадьте, будь ласка, де зараз можна знайти справді крутий буст CS 1.6. Нещодавно відкрив власний сервер Counter-Strike 1.6, усе вже налаштовано: карти, плагіни, адмінка та захист працюють без проблем. Але онлайн поки що дуже слабкий, тому хочу знайти перевірений спосіб залучити більше реальних гравців. Переглянув багато різних сервісів, але відгуки дуже різняться, тому складно зрозуміти, що дійсно працює. Якщо хтось уже користувався такими послугами для просування сервера CS 1.6, поділіться, будь ласка, власним досвідом. Буду вдячний за будь-які поради.
|
| |
|
|
| pipsgrom8 | Дата: Неділя, 28.06.2026, 14:37 | Повідомлення # 2 |
|
Рядовой
| Можу порадити сервіс, яким користувався сам — https://unikov.net/uk. Через нього запускав просування свого сервера Counter-Strike 1.6, коли після відкриття майже не було гравців. Уже через деякий час онлайн став значно кращим, почали регулярно заходити нові люди, а частина з них залишилася грати постійно. Сподобалося, що все налаштовується швидко й без зайвих труднощів. Якщо потрібен надійний варіант для розкрутки сервера CS 1.6 і хочеться отримати реальний результат, то цей сервіс можу сміливо рекомендувати
|
| |
|
|
| orjensons | Дата: Неділя, 28.06.2026, 14:38 | Повідомлення # 3 |
|
Рядовой
| Цитата pipsgrom8 (  ) Можу порадити сервіс, яким користувався сам — https://unikov.net/uk. Через нього запускав просування свого сервера Counter-Strike 1.6, коли після відкриття майже не було гравців. Уже через деякий час онлайн став значно кращим, почали регулярно заходити нові люди, а частина з них залишилася грати постійно. Сподобалося, що все налаштовується швидко й без зайвих труднощів. Якщо потрібен надійний варіант для розкрутки сервера CS 1.6 і хочеться отримати реальний результат, то цей сервіс можу сміливо рекомендувати
Дякую за рекомендацію. Саме шукав перевірений варіант для просування сервера CS 1.6, тому обов'язково спробую цей сервіс. Сподіваюся, що він допоможе швидше набрати стабільний онлайн. Якщо результат виправдає очікування, обов'язково повернуся в тему та поділюся власними враженнями.
|
| |
|
|