15.03.2025, Субота, 11:58
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Тканина
misterbicipsДата: Субота, 22.02.2025, 10:59 | Повідомлення # 1
Генерал-лейтенант
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Привіт, майбутні наречені та всі, хто в темі! smile Часу на походи по магазинах нема, а сукню ж треба шити! Шукаю тканину мрії – легку, елегантну, красиву. Де в Україні знайти перевірений онлайн-магазин із якісними тканинами? Хто вже замовляв – діліться досвідом, щоб не довелося шити з «сюрпризами»!

mariaflorova28Дата: Понеділок, 24.02.2025, 09:57 | Повідомлення # 2
Сержант
Привіт, дівчата! Хочу розповісти про свій досвід вибору тканини для весільної сукні. Я завжди мріяла про легке, повітряне плаття, яке буде виглядати елегантно та ніжно. Довго шукала відповідні матеріали, поки не натрапила на Wedding Style. Асортимент просто вражає! Замовила там ніжний французький шифон і мереживо з перлинною вишивкою – тканини неймовірні! Якщо потрібні літні тканини інтернет магазин https://wed-style.com.ua/ua/shop/ точно те, що вам треба. Дуже зручно, що можна знайти все в одному місці, навіть дрібні деталі для декору. Доставка була швидкою, а якість перевершила всі очікування. Дівчата, якщо ви хочете створити сукню мрії – обов’язково загляньте у Wedding Style. Це найкраще місце для майбутніх наречених!

andeyvasil9Дата: Понеділок, 24.02.2025, 18:13 | Повідомлення # 3
Рядовой
сало

TeflonДата: Субота, Сьогодні, 10:17 | Повідомлення # 4
Лейтенант
Ребят, кто брал бязь оптом? Нужно для пошива постельного белья, ищу нормального поставщика без переплат.

ullamarshmelloДата: Субота, Сьогодні, 10:20 | Повідомлення # 5
Рядовой
Статус: Online
Привет! Если хочешь хорошее качество и нормальные цены – Текстиль Контакт https://tk.ua/ru/catalog/vse-tkani/brezent.html тебе в помощь. Я там брал рулонами, выбор расцветок огромный, плотность как заявлена, без обмана. Главное – сразу бери образцы, чтобы понять, какая тебе больше подходит. Отправляют быстро, менеджеры адекватные.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: