29.11.2020, Неділя, 06:30
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Розваги » Захоплення » Копчение
Копчение
Смелый_007Дата: Понеділок, 13.01.2020, 17:43 | Повідомлення # 1
Рядовой
Група: Пользователи
Повідомлень: 10
Репутація: 0
Статус: Offline
В этой теме буду делиться с вами своим увлечением. И речь пойдет о горячем копчении. Стал увлекаться этим после поездки на рыбалку, когда прямо на берегу кум закоптил первую пойманную щуку. Сказать что это вкусно, ничего не сказать. Эта рыба в таком варианте приготовления мне очень понравилась. Она получилась не сухая, ароматная, просто пальчики оближешь. Вот потом уже и стал кума расспрашивать и сам в интернете читать, благо информации много, было бы желание. Начал с научной, как говориться литературы, но понял что лучше чем на форуме не найду совета. А там дошло наконец-то и до покупки самой коптильни, в которой все эти вкусности и готовятся. Выбрал себе сразу нормальную, не стал экономить и взял такую из нержавейки, с термометром и всеми делами https://koptim.com.ua/p341905....m.html. К ней была книжка рецептов, щепа, шланг и шпагат в подарок. В принципе все нужное было, щепы более чем предостаточно дали. Первой решил под присмотром кума как раз щуку и коптить. Все удалось и теперь уже сам осваиваю другие рецепты, в частности хочу сало закоптить.
 
linksoverlandДата: П`ятниця, 29.05.2020, 15:41 | Повідомлення # 2
Рядовой
Група: Пользователи
Повідомлень: 1
Репутація: 0
Статус: Offline
Вітаю. Радий знайти однодумця, який також має захоплення з копченням. Я довго йшов до цього. Спочатку після рибалки друзі за компанію запрошували лящів закоптити, також просто виходили в посадку на сало та на курятину. Але що робиш сам, то набагато смачніше. Бо друзяки не жаліли вогня, тому мясо було з неприємним присмаком. Ще довелось пару разів коптильню подарити іншим людям на день народження. І тут я вирішив, а чому не можу її сам собі подарувати. Коптити планував у себе в городській квартирі на кухні. Одразу вибрав собі середнього розміру з круглою кришкою. На той час така коптильня продавалась тільки в магазині https://inlet.com.ua/koptilni-goryachego-kopcheniya/ інлет. Деякий час витратив на розуміння який газ робити. Перша спроба дала горчинку, другий зовсім без диму) Але знайшов як правильно. С часом докупив нормальний термометр до 100 градусів. З ним стало набагато краще. На данний час усі видя м'яса переробив. Щось дуже сподобалось, щось ні. Так раджу усім її прикупити. Так, на кухні запах все рівно буде, але його легко вивітрити звичайною форточкою хвилин за 20.

Повідомлення відредагував linksoverland - П`ятниця, 29.05.2020, 18:44
 
AntonyN23Дата: Вівторок, 23.06.2020, 12:27 | Повідомлення # 3
Рядовой
Група: Пользователи
Повідомлень: 9
Репутація: 0
Статус: Offline
ой, у меня муж это делает...на кухне...после всех приготовлений и потом отмывания коптильни - уже сил нет оценить результат))))
 
Форум » Розваги » Захоплення » Копчение
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: