05.11.2025, Середа, 23:59
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Новини футболу
АнтохаДата: Середа, 22.10.2025, 14:03 | Повідомлення # 1
Лейтенант
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Тут є ті, хто цікавиться футболом? У мене на днях буде вільний час, і я хочу почитати що зараз взагалі відбувається в наших командах, а то геть випав з життя зі своєю роботою... Може хто знає нормальний портал чи блог, де є актуальна інформація?

marksolomin037Дата: Субота, 25.10.2025, 17:20 | Повідомлення # 2
Рядовой
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
О, як я тебе розумію, я літом теж через роботу взагалі випав зі спорту. Якщо ще актуально, можу порадити одну реально класну штуку — портал Discipline, ось посилання https://discipline.com.ua/footbal/ на нього. Сам натрапив на нього, коли шукав якісь свіжі новини по футболу, бо вже не міг розібратись, хто де грає, хто перейшов, а хто травмований. Мене прям заціпило, що тут не просто сухі зведення, а нормальні, живі тексти про український спорт, зокрема про наш футбол. Є аналітика, огляди матчів, інтерв’ю, коротше кажучи усе, щоб не відставати від життя, навіть якщо цілими днями на роботі. Там і про збірну, і про наші клуби, і навіть про єврокубки, якщо хочеш трошки глибше в тему зануритись. Я вже кілька разів ловив себе на тому, що заходжу просто на хвилинку, а потім пів години сиджу і читаю підряд статті. 😄

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: