05.01.2026, Понеділок, 13:35
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Підбір дисків для ZAZ
menigorekДата: Вівторок, 08.11.2022, 11:33 | Повідомлення # 1
Генерал-майор
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Всім привіт. Який тип дисків рекомендуєте поставити на літню гуму: штамповані, литі або ковані? Хочу почути вашу думку, тому як сам не розбираюся в цьому взагалі.

a_sovДата: Вівторок, 08.11.2022, 11:34 | Повідомлення # 2
Генерал-майор
Найдешевша штампування, я такі собі встановив, коли купив машину і до сих пір на таких катаюся. Мені подобається те, що при ударі такі диски не ламаються, а гнутися і потім їх легко можна полагодити.

kirilzhilenko80Дата: Вівторок, 08.11.2022, 11:35 | Повідомлення # 3
Генерал-майор
Популярними є литі диски, можете звернути увагу саме на такий тип. Вони легкі, недорогі, красиво виглядають і при цьому міцні, на своїх катаюся третій рік, все супер.

taras_gamperДата: Вівторок, 08.11.2022, 11:37 | Повідомлення # 4
Подполковник
Цитата kirilzhilenko80 ()
Популярними є литі диски, можете звернути увагу саме на такий тип. Вони легкі, недорогі, красиво виглядають і при цьому міцні, на своїх катаюся третій рік, все супер.

Ви можете купити лиття, як вам радять вище. Дуже багато непоганих варіантів можна знайти, якщо Шукати в перевірених інтернет-магазинах, звертати увагу на бренд і ставити упор на якість.
Наприклад, можете зробити підбір дисків для ZAZ https://avtodiski.net.ua/ua/disk/avto/zaz/1307 у цьому магазині. Там працюють дуже адекватні консультанти, які зуміють допомогти вам з вибором відповідної моделі дисків для вашого авто. Ціни невисокі, а доставка дуже швидка.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: