Чай чи каву?
|
|
violenashilkova | Дата: Понеділок, 12.12.2022, 21:04 | Повідомлення # 1 |
Рядовой
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Цікаво дізнатися, що ви вважаєте за краще пити: чай чи каву? У нас в сім'ї я-це завзятий кавоман, а чоловік-аматор чаю, смак кави взагалі не переносить, а я не можу без цього напою прийти вранці.
|
|
| |
mbelousova07 | Дата: Середа, 14.12.2022, 14:02 | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Я як Ваш чоловік. Смак кави взагалі не розумію, до того ж мені здається, що розчинна кава дуже шкідлива для здоров'я. Особисто я віддаю перевагу чаю, причому люблю всякі трав'яні збори або чаї з фруктовими добавками.
|
|
| |
kirrillorlovv | Дата: Середа, 23.08.2023, 16:33 | Повідомлення # 3 |
Майор
| Цитата violenashilkova ( ) Цікаво дізнатися, що ви вважаєте за краще пити: чай чи каву? У нас в сім'ї я-це завзятий кавоман, а чоловік-аматор чаю, смак кави взагалі не переносить, а я не можу без цього напою прийти вранці.
Я чай люблю.
Кофе, в последнее время, вообще не пью. Не хочется.
|
|
| |
kisssa111111111111 | Дата: Середа, 23.08.2023, 20:44 | Повідомлення # 4 |
Полковник
| Цитата violenashilkova ( ) Цікаво дізнатися, що ви вважаєте за краще пити: чай чи каву? У нас в сім'ї я-це завзятий кавоман, а чоловік-аматор чаю, смак кави взагалі не переносить, а я не можу без цього напою прийти вранці.
Мені подобаються корисні напої.
Тому, останнім часом, я надаю перевагу чаю матча https://matcha-japan.com.ua/ru....ha-chaj тому що він містить дуже багато вітамінів. І бадьорить не гірше за каву.
|
|
| |
colorsystem27 | Дата: Четвер, 24.08.2023, 17:01 | Повідомлення # 5 |
Рядовой
| Шкідливі і чай і кава. Кофеїн шкідливий.
|
|
| |
terentiev1987life | Дата: Понеділок, 11.09.2023, 17:24 | Повідомлення # 6 |
Подполковник
| Чайная лавка Tea Warrior - мое любимое место для покупки китайского чая. Качество чая здесь действительно высокое, и я всегда нахожу то, что мне нужно. Они имеют огромный выбор зеленого, черного и фруктового чая, и каждый из них имеет свои особенности. Что мне еще нравится в https://teawarrior.ua/ua/ Tea Warrior, так это их акцент на практичности - упаковка чая всегда качественная и удобная в использовании. А еще они предлагают различные акции, которые делают покупку еще более выгодной. Их доставка быстрая и надежная, и я никогда не имел никаких проблем с получением своих покупок.
|
|
| |