17.01.2025, П`ятниця, 20:47
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Чай чи каву?
violenashilkovaДата: Понеділок, 12.12.2022, 21:04 | Повідомлення # 1
Рядовой
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Цікаво дізнатися, що ви вважаєте за краще пити: чай чи каву? У нас в сім'ї я-це завзятий кавоман, а чоловік-аматор чаю, смак кави взагалі не переносить, а я не можу без цього напою прийти вранці.

mbelousova07Дата: Середа, 14.12.2022, 14:02 | Повідомлення # 2
Сержант
Я як Ваш чоловік. Смак кави взагалі не розумію, до того ж мені здається, що розчинна кава дуже шкідлива для здоров'я. Особисто я віддаю перевагу чаю, причому люблю всякі трав'яні збори або чаї з фруктовими добавками.

kirrillorlovvДата: Середа, 23.08.2023, 16:33 | Повідомлення # 3
Майор
Цитата violenashilkova ()
Цікаво дізнатися, що ви вважаєте за краще пити: чай чи каву? У нас в сім'ї я-це завзятий кавоман, а чоловік-аматор чаю, смак кави взагалі не переносить, а я не можу без цього напою прийти вранці.

Я чай люблю.

Кофе, в последнее время, вообще не пью.
Не хочется.

kisssa111111111111Дата: Середа, 23.08.2023, 20:44 | Повідомлення # 4
Полковник
Цитата violenashilkova ()

Мені подобаються корисні напої.

Тому, останнім часом, я надаю перевагу чаю матча https://matcha-japan.com.ua/ru....ha-chaj тому що він містить дуже багато вітамінів.
І бадьорить не гірше за каву.

colorsystem27Дата: Четвер, 24.08.2023, 17:01 | Повідомлення # 5
Рядовой
Шкідливі і чай і кава. Кофеїн шкідливий.

terentiev1987lifeДата: Понеділок, 11.09.2023, 17:24 | Повідомлення # 6
Подполковник
Чайная лавка Tea Warrior - мое любимое место для покупки китайского чая. Качество чая здесь действительно высокое, и я всегда нахожу то, что мне нужно. Они имеют огромный выбор зеленого, черного и фруктового чая, и каждый из них имеет свои особенности. Что мне еще нравится в https://teawarrior.ua/ua/ Tea Warrior, так это их акцент на практичности - упаковка чая всегда качественная и удобная в использовании. А еще они предлагают различные акции, которые делают покупку еще более выгодной. Их доставка быстрая и надежная, и я никогда не имел никаких проблем с получением своих покупок.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: