31.01.2025, П`ятниця, 01:31
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Как определить, это почки болят или спина?
misterbicipsДата: Четвер, 29.12.2022, 00:18 | Повідомлення # 1
Генерал-лейтенант
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Скажите, а как можно определить, это вообще почки болят или спина? Что-то болит, но никак не могу решить, что это. Бол такая ноющая, тянущая. Надо же что-то делать, лечится как-то.

fornodguestДата: Четвер, 29.12.2022, 00:21 | Повідомлення # 2
Сержант
Вы что, не можете определить, болят у вас почки или нет? Вы же знаете, же они находятся?
Ну, я думаю, если не можете определить, то это скорей всего не почки. Если бы болели почки, вы бы точно не перепутали.

HellibamaДата: Четвер, 29.12.2022, 00:24 | Повідомлення # 3
Сержант
А вот кстати не так легко определить это почки болят или поясница. Оно ж там рядом все. Сходите к доктору - он вам скажет, что это. Заодно и лечение вам назначит. Ведь самолечение - это не наилучшая идея.

HzBoyДата: Четвер, 29.12.2022, 00:33 | Повідомлення # 4
Генерал-лейтенант
Цитата misterbicips ()
Скажите, а как можно определить, это вообще почки болят или спина? Что-то болит, но никак не могу решить, что это. Бол такая ноющая, тянущая. Надо же что-то делать, лечится как-то.

Если это болит поясница, то боль будет стреляющая, резкая, может отдавать в ногу. А если болят почки - то боль будет ноющая, тянущая, тупая, может отдавать в пах, подвздошную область.
По вашей симптоматике это склей похоже на почки Сейчас есть много лекарств для почек https://www.add.ua/medicamenti/pochki/ Чтобы снять боль, можете съесть две таблетки но-шпы. Это спазмолитик, должно помочь.
Но все равно нужно сходить к доктору. Анализы надо сдать, узи сделать.
Прикріплення: 8078679.jpg (7.9 Kb)

la2217596Дата: Понеділок, 29.05.2023, 19:13 | Повідомлення # 5
Полковник
Багато причин, чому може боліти спина, у томи числі і травми. Я хочу купити собі якусь мазь від синців та забоїв, де глянути варіанти можете порадити?

viktorovnauliana711Дата: Понеділок, 29.05.2023, 19:15 | Повідомлення # 6
Подполковник
Один із головних критеріїв вибору лікувального препарату є правильне визначення симптомів і причини захворювання. Фармацевти Здравиці мають високу кваліфікацію та знання про різні хвороби і лікування. Вони здатні надати професійну консультацію та порадити вам найбільш ефективний препарат для вашої ситуації. Ви можете тут купити мазь від синців та забоїв https://zdravica.ua/maz-vid-sinciv-ta-zabijj інші препарати без проблем за найвигіднішою ціною.

geraldiksДата: Неділя, 08.10.2023, 18:41 | Повідомлення # 7
Лейтенант
В любом случае надо обследование проходить, потому что по-другому Вы не сможете понять в чем причина. Ловите, тут цена магнитно-резонансных исследований https://malahit.zp.ua/price-mrt/ невысокая и для Вас этот анализ будет наиболее информативным.

vikkidymДата: Четвер, 12.10.2023, 06:32 | Повідомлення # 8
Лейтенант
З такими симптомами не варто зволікати. Потрібна консультація з лікарем!

AnastasiiaKrilovaДата: П`ятниця, 13.10.2023, 07:13 | Повідомлення # 9
Майор
Цитата vikkidym ()
З такими симптомами не варто зволікати. Потрібна консультація з лікарем!

Мене зараз такі відчуття турбують... До кого в Києві можна записатись на консультацію

mila-malinina-85Дата: Субота, 14.10.2023, 06:18 | Повідомлення # 10
Лейтенант
Цитата AnastasiiaKrilova ()
Мене зараз такі відчуття турбують... До кого в Києві можна записатись на консультацію

У вашому випадку я би точно не зволікала із візитом до лікаря... Якщо це нирки турбують - може бути навіть і пієлонефрит. А ця хвороба є дуже небезпечною...Якщо спина - так само не хочеться пропустити початок якоїсь хвороби.... Запишіться на огляд у нашу київську приватну клініку Консіліум Медікал https://consilium-medical.com.ua/ua/ . Там дуже хороші лікарі працюють і точно вам поставлять правильний діагноз після ретельного огляду.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: