15.02.2026, Неділя, 18:59
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Купити електробритву в Одесі
alinagershikДата: Середа, 15.02.2023, 16:35 | Повідомлення # 1
Лейтенант
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Доброго дня. Хочу купити електробритву для подарунку батькові. Потрібно купити її з доставкою в Одесу. Де краще вибирати такий товар? Яку бритву могли б порадити розглядати? Якого бренду?

rozhkov-dmitroДата: Середа, 15.02.2023, 16:40 | Повідомлення # 2
Подполковник
Привіт. Думаю, не проблема купити електробритву з доставкою в Одесу. З приводу брендів та моделів, на яку суму орієнтуєтесь при виборі? Від цього слід відштовхуватись. Вони є дуже різними по вартості.

alinagershikДата: Середа, 15.02.2023, 19:03 | Повідомлення # 3
Лейтенант
Цитата rozhkov-dmitro ()
Привіт. Думаю, не проблема купити електробритву з доставкою в Одесу. З приводу брендів та моделів, на яку суму орієнтуєтесь при виборі? Від цього слід відштовхуватись. Вони є дуже різними по вартості.

Чи можна вкластись у 3000 гривень, до прикладу? Чи для купівлі якісного пристрою треба докласти певну суму? Як вважаєте? Там ще є різні типи електробритв, наскільки я зрозуміла. Який краще вибрати: роторний тип чи сітковий?

misterbicipsДата: Середа, 15.02.2023, 20:13 | Повідомлення # 4
Генерал-лейтенант
В обох типів електробритв є свої переваги та недоліки. Якщо ключовими параметрами є чистота гоління, тиша в роботі і великий термін роботи пристрою – слід звернути увагу на роторну модель. Роторні пристрої можуть виголити особа так, що на ньому не буде натяку на щетину. Сіткова підійде тим, хто любить легку щетину, хоче підтримувати свою бороду в заданій формі або має чутливу шкіру. Це якщо коротко ))
Електробритви в Одесі https://allo.ua/ua/odesa/elektrobritvy/ пропонують в досить якісному асортименті на сайті магазину Алло. Я в них замовляв для себе електробритву Braun за 1500 грн. Задоволений нею.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: