08.02.2025, Субота, 14:05
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Де купити холодильник у Львові?
trekerДата: Четвер, 23.02.2023, 16:11 | Повідомлення # 1
Рядовой
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Всім привіт! У мене кухня у бордових тонах. Холодильник ми обклеювали плівкою в тон. Тепер настав час міняти холодильник. Потрібно більше і сучасніше, але в такому кольорі знайти важко, плівки такої також немає. А білий мені не хочеться. Що робити? Де купити холодильник у Львові?

mifevobeДата: Четвер, 23.02.2023, 16:12 | Повідомлення # 2
Лейтенант
Можна зробити додаткову шафу з такими ж панелями, як кухня і туди її вбудувати. Це дуже просто робиться, головне розрахувати із габаритами.

trekerДата: Четвер, 23.02.2023, 16:13 | Повідомлення # 3
Рядовой
Ідея цікава і мені сто відсотків має підійти. Тільки потрібна невелика підказка, де продаються такі холодильники у Львові, віддайте посилання будь ласка.

mifevobeДата: Четвер, 23.02.2023, 16:14 | Повідомлення # 4
Лейтенант
Цитата treker ()
Ідея цікава і мені сто відсотків має підійти. Тільки потрібна невелика підказка, де продаються такі холодильники у Львові, віддайте посилання будь ласка.

Я можу розповісти вам все докладно, т.к. тільки нещодавно закінчив ремонт на кухні. Ми зробили нові меблі та купили у Львові холодильник https://allo.ua/ua/l-viv/holodilniki/ у магазині Алло, вийшло дуже круто. Все в одній тональності. І таке відчуття, що просто шафа, а чи не холодильник. Коли гості приходять. то питають, а де у вас холодильник. Зазвичай ця побутова техніка одразу виділяється, а у нас все "засекречено". Рекомендую і вам так вчинити.

kassi8238Дата: Неділя, 17.12.2023, 13:17 | Повідомлення # 5
Лейтенант
В магазині Жжук є холодильники у продажу. Я там соковижималку купувала звернула увагу на асортимент в каталозі магазину онлайн. Придбавши соковижималку https://zhuk.ua/sokovychavnytsi/ в цьому магазині, зрозуміла, що зробила правильний вибір. Вони мають моделі для кожного смаку і бюджету. Моя нова соковижималка працює ефективно, швидко і легко миється. Дуже задоволена покупкою!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: