Яку зарядну станцію купити?
|
|
vasya195 | Дата: П`ятниця, 24.02.2023, 17:22 | Повідомлення # 1 |
Майор
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Підкажіть яку зарядну станцію ви використовуєте. Може, ви можете порадити якусь зарядну електростанцію від якогось іменитого бреда? Мені аодрібна станція яка зможе покращити зможе заряджати смартфоні та ноутбуки.
|
|
| |
Levchenko | Дата: П`ятниця, 24.02.2023, 17:23 | Повідомлення # 2 |
Генерал-лейтенант
| Я був у подібній ситуації та після досліджень вибрав зарядну станцію EcoFlow. Вони мають декілька різних моделей, тож вам потрібно вибрати ту, яка найбільше відповідає вашим потребам.
|
|
| |
Ngarthuo | Дата: П`ятниця, 24.02.2023, 17:24 | Повідомлення # 3 |
Рядовой
| Теж чув про EcoFlow і хотів би дізнатися більше про їхні електростанції. Як вони працюють та які їхні переваги порівняно з іншими брендами? Яку ви само купували модель, так же скажіть в якому магазині?
|
|
| |
misterbicips | Дата: П`ятниця, 24.02.2023, 17:25 | Повідомлення # 4 |
Генерал-лейтенант
| Якщо ви шукаєте конкретну модель, я можу порадити EcoFlow Delta 1300 https://allo.ua/ua/zarjadnye-stancii/proizvoditel-ecoflow/ вона перевірена мною. Ця зарядна електростанція має ємність 1260 ват-год, або здатна зарядити MacBook Pro 17 разів, телефон - 70 разів та ліхтарик - 215 разів. Її можна заряджати через розетку, автомобільну розетку або сонячну панель. Крім того, вона має портативний дизайн, вбудований інвертор та захист від перевантаження, що робить її надійним та універсальним джерелом енергії. Якщо ви шукаєте надійну та потужну зарядну станцію, EcoFlow Delta 1300 - це хороший вибір.
|
|
| |