08.02.2025, Субота, 16:07
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Катаракта - лікування та операції (Львів)
HzBoyДата: Понеділок, 27.02.2023, 19:49 | Повідомлення # 1
Генерал-лейтенант
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Доброго дня всім. Нещодавно звернувся до лікаря з проблемою зору, і мені було поставлено діагноз катаракти. Я дуже злякався і не знав, що робити. Та лікар пояснив мені, що це досить поширена хвороба. Але сказав, що треба оперуватися. Підкажіть, де роблять такі операції?

fornodguestДата: Понеділок, 27.02.2023, 19:53 | Повідомлення # 2
Сержант
Привіт усім. Моя бабуся лікувала катаракту. Вона дуже хвилювалася, але у неї був дуже гарний лікар. Їй робили операцію з лазерної кератопластики. Не дивлячись на вік, вона доволі швидко відновилася. Тепер вона може знову чітко бачити.

HellibamaДата: Понеділок, 27.02.2023, 19:59 | Повідомлення # 3
Сержант
Якщо не лікувати катаракту, то людина може зовсім осліпнути. Так що не варто зволікати с цим, особливо якщо лікар сказав, що треба оперуватися. Головне - знайти хорошу клініку.

misterbicipsДата: Понеділок, 27.02.2023, 20:07 | Повідомлення # 4
Генерал-лейтенант
Цитата HzBoy ()
Доброго дня всім. Нещодавно звернувся до лікаря з проблемою зору, і мені було поставлено діагноз катаракти. Я дуже злякався і не знав, що робити. Та лікар пояснив мені, що це досить поширена хвороба. Але сказав, що треба оперуватися. Підкажіть, де роблять такі операції?

Катаракта - це офтальмологічне захворювання, при якому кришталик ока мутніє. Навіть неозброєним оком можна побачити це.
Катаракту спочатку можна лікувати. Але це лиш затримує процесс. Все одно прийдеться оперувати.
Можу порадити клініку, де лікують та оперують катаракту у Львові https://visium.com.ua/lviv/ua/uslugi/lechenie-katarakty/ Це мережа офтальмологічних клініка. Там працюють найкращі лікаря офтальмологи.
говорю так, тому що мені теж робили там операцію. Але дещо іншу - по лазерній корекції.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: