08.02.2025, Субота, 10:19
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пам'ятник з мармуру в Києві
misterbicipsДата: Субота, 18.03.2023, 16:44 | Повідомлення # 1
Генерал-лейтенант
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Всім привіт! Вже пройшов понад рік, як в мене помер мій дідусь, і ми з родиною порадившись, вирішили встановити йому пам'ятник з мармуру. Порадьте компанію в Києві, що займається виготовленням таких пам'ятників.

LevchenkoДата: Субота, 18.03.2023, 16:53 | Повідомлення # 2
Генерал-лейтенант
У моїх дідуся та бабусі пам'ятники втратили свій вигляд, тому я вирішив встановити нові, більш якісні. Можу підказати ритуальну службу, в якій їх замовляв, і залишився дуже задоволений якістю.

misterbicipsДата: Субота, 18.03.2023, 16:58 | Повідомлення # 3
Генерал-лейтенант
Я переглянув декілька ритуальних служб в інтернеті, але мені не дуже подобаються пам'ятники, що вони виглядають. Хочеться дідусю особливий пам'ятник, щоб не був такий як у всіх. Залиш, будь ласка, посилання на сайт ритуальної служби, де замовляв пам'ятники. Я ознайомлюсь з їх послугами, та цінами.

LevchenkoДата: Субота, 18.03.2023, 17:05 | Повідомлення # 4
Генерал-лейтенант
Я замовляв пам'ятник з мармуру https://www.prjadko.kiev.ua/ua/pamiatnyky/pamiatnyky-z-marmuru.html для моїх бабусі та дідуся в ритуальній службі "ПП Прядко" в Києві, і я дуже задоволений результатом.

Компанія зробила все можливе, щоб забезпечити високу якість пам'ятника та зробити процес замовлення якомога більш зручним для мене та моєї родини. На кожний пам'ятник, є гарантія 10 років. Крім того, ми отримали чудове обслуговування та підтримку від фахівців ритуальної служби "ПП Прядко". Я рекомендую цю компанію для будь-яких потреб у ритуальних послугах.
Прикріплення: 7199447.jpg (113.4 Kb)

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: