|
Купівля автокомпресора у Львові
|
|
| misterbicips | Дата: Середа, 12.04.2023, 17:01 | Повідомлення # 1 |
 Генерал-лейтенант
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Доброго дня всім! Дуже змучився накачувати колеса звичайним насосом, це забирає багато часу та сил. Вихід бачу в купівлі автокомпресора, та не знаю який обрати. Порадьте мені варіанти, та магазин у Львові де його можна вигідно придбати.
|
| |
|
|
| Levchenko | Дата: Середа, 12.04.2023, 17:09 | Повідомлення # 2 |
 Генерал-лейтенант
| Я раніше коли мені було потрібно накачати шини звертався до автосервісу, але потім купив собі компресор, з допомогою якого самостійно накачую шини за декілька хвилин. Тому це реально знахідка для автомобіліста.
|
| |
|
|
| misterbicips | Дата: Середа, 12.04.2023, 17:12 | Повідомлення # 3 |
 Генерал-лейтенант
| А як кажуть не шукаю легких шляхів все сам, але ця процедура мене дуже замучила. Підкажи, будь ласка, який саме автокомпресор у тебе, та залиш посилання на магазин у Львові де його можна купити.
|
| |
|
|
| Levchenko | Дата: Середа, 12.04.2023, 17:19 | Повідомлення # 4 |
 Генерал-лейтенант
| Купував я автокомпресор 70Mai Air Compressor Lite https://allo.ua/ua/l-viv/avtokompressory/ в інтернет-магазині Алло, і він виявився дуже корисним для мене. Цей компресор дуже компактний і легкий, що дозволяє легко переносити його в автомобілі. Його легко підключити до прикурювача автомобіля, і він забезпечує швидкий та ефективний накачування шин.
Що мені дуже сподобалось, це те, що цей компресор має цифровий дисплей, який показує тиск у шинах, що дозволяє точно встановити потрібний тиск. Цей компресор - це відмінний вибір для тих, хто шукає надійний і ефективний автокомпресор за розумною ціною. Я рекомендую його всім, хто шукає надійний та простий в експлуатації автокомпресор.
|
| |
|
|