Нема клієнтів на сайті. Що робити?
|
|
HzBoy | Дата: Субота, 15.04.2023, 16:59 | Повідомлення # 1 |
Генерал-лейтенант
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Всім привіт! Друзі, маю проблему з залученням клієнтів на мій сайт. Я вже робив багато різних рекламних акцій і просування у соцмережах, але все безрезультатно. Можливо, ви маєте якісь поради, як привабити людей на свій сайт? Чекаю на відповіді!
|
|
| |
rozhkov-dmitro | Дата: Субота, 15.04.2023, 17:15 | Повідомлення # 2 |
Майор
| Вітаю! Я теж мав схожу проблему і вирішив спробувати контекстну рекламу. Але, на жаль, результат виявився не таким, як я очікував. Можливо, я щось не так роблю. Може, у вас є якісь поради щодо того, як ефективніше використовувати контекстну рекламу?
|
|
| |
Levchenko | Дата: Неділя, 16.04.2023, 08:17 | Повідомлення # 3 |
Генерал-лейтенант
| Друзі, я раджу вам спробувати використовувати email-маркетинг та маркетингові автоматизації, які допоможуть привабити клієнтів на ваш сайт. Особисто я використовував ці методи і зайшов до дуже хороших результатів. Я просто написав декілька листів для моїх підписників та використовував маркетингову автоматизацію для розсилки листів на моєму сайті. За кілька місяців я зміг значно збільшити кількість клієнтів на своєму сайті. Також, я хочу порадити вам статтю https://bogat.digital/ru/kak-privlech-klientov/ яку я читав і знайшов дуже корисною. Вона містить багато цікавих порад щодо того, як привабити клієнтів на ваш сайт. Сподіваюся, що ці поради вам допоможуть.
|
|
| |