13.02.2026, П`ятниця, 04:47
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Цікавлять міжнародні перевезення в Азію
HzBoyДата: Вівторок, 25.04.2023, 08:30 | Повідомлення # 1
Генерал-полковник
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Я хочу перевезти небезпечний вантаж з України в Китай, але не знаю, які фірми займаються міжнародними перевезеннями таких вантажів. Можливо, хтось із вас має досвід у цій справі і може порадити якусь компанію?

rozhkov-dmitroДата: Вівторок, 25.04.2023, 09:08 | Повідомлення # 2
Подполковник
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Вітаю! Я з радістю поділюся своїм досвідом з перевезенням опасних вантажів. Я звертався до компанії "Автотрансекспедиція" і залишився задоволеним. Якось мусив перевезти рідину, яка містила небезпечні речовини, з України до Японії. Це було дуже важке завдання, але компанія зробила все можливе, щоб доставити груз вчасно та в безпечному стані. Мені сподобалось, що фахівці компанії проявили індивідуальний підхід до мого типу вантажу, проконсультували мене щодо упаковки та транспортування, допомогли з документами та зробили все швидко та якісно. Усе було доставлено вчасно та в цілковитій безпеці, а я був спокійний, знаючи, що цю справу відповідально взялися фахівці з "Автотрансекспедиція". Тому, якщо ви замислюєтеся про перевезення небезпечних вантажів, я рекомендую звернутися саме до цієї компанії. Для зручності, ось посилання на їх сайт: https://avtotranz.com.ua/uk....ntazhiv Успіхів у ваших перевезеннях!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: