Який краще купити робот пилосос у Львові?
|
|
akhamsa | Дата: Четвер, 11.05.2023, 19:13 | Повідомлення # 1 |
Полковник
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Драстуйте! Я хочу купити робот-пилосос у Львові, але не знаю яку модель вибрати. Я чув, що на ринку є багато різних брендів і моделей. Який робот-пилосос найкраще відповідатиме моїм вимогам і допоможе зробити прибирання швидшим та ефективнішим?
|
|
| |
biteh | Дата: Четвер, 11.05.2023, 19:14 | Повідомлення # 2 |
Подполковник
| Привіт! Я давно користуюся роботом-пилососом Xiaomi і дуже задоволений. Він відмінно справляється з прибиранням і не залишає пилинок. Крім того, у нього є функція мокрого прибирання і можливість керувати ним через додаток на смартфоні. Рекомендую!
|
|
| |
bolshechem_zhizn | Дата: Четвер, 11.05.2023, 19:15 | Повідомлення # 3 |
Подполковник
| Я б порекомендував робот-пилосос Samsung. Він теж має функцію мокрого прибирання, а також систему навігації, яка дозволяє йому оптимально рухатися по кімнаті. Крім того, він дуже тихий і не заважає вам під час прибирання.
|
|
| |
cocacola | Дата: Четвер, 11.05.2023, 19:15 | Повідомлення # 4 |
Майор
| Драстуйте! Я теж вважаю, що робот пилосос Xiaomi - це відмінний вибір. Я особисто купував собі у Львові робот пилосос Xiaomi Roborock S5 Max https://allo.ua/ua/l-viv/roboty-pylesosy/ який має високу потужність всмоктування, вміє мити підлогу і має великий ресурс акумулятора. Ще одна велика перевага цієї моделі - її здатність переносити пороги і перешкоди до 2 см.вона оптимально працює з пилом, волоссям та іншими забрудненнями на будь-яких поверхнях. Якщо ви шукаєте якісний і надійний робот-пилосос, рекомендую звернути увагу на Xiaomi Roborock S5 Max.
|
|
| |