15.01.2025, Середа, 12:53
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Який краще купити робот пилосос у Львові?
akhamsaДата: Четвер, 11.05.2023, 19:13 | Повідомлення # 1
Полковник
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Драстуйте! Я хочу купити робот-пилосос у Львові, але не знаю яку модель вибрати. Я чув, що на ринку є багато різних брендів і моделей. Який робот-пилосос найкраще відповідатиме моїм вимогам і допоможе зробити прибирання швидшим та ефективнішим?

bitehДата: Четвер, 11.05.2023, 19:14 | Повідомлення # 2
Подполковник
Привіт! Я давно користуюся роботом-пилососом Xiaomi і дуже задоволений. Він відмінно справляється з прибиранням і не залишає пилинок. Крім того, у нього є функція мокрого прибирання і можливість керувати ним через додаток на смартфоні. Рекомендую!

bolshechem_zhiznДата: Четвер, 11.05.2023, 19:15 | Повідомлення # 3
Подполковник
Я б порекомендував робот-пилосос Samsung. Він теж має функцію мокрого прибирання, а також систему навігації, яка дозволяє йому оптимально рухатися по кімнаті. Крім того, він дуже тихий і не заважає вам під час прибирання.

cocacolaДата: Четвер, 11.05.2023, 19:15 | Повідомлення # 4
Майор
Драстуйте! Я теж вважаю, що робот пилосос Xiaomi - це відмінний вибір. Я особисто купував собі у Львові робот пилосос Xiaomi Roborock S5 Max https://allo.ua/ua/l-viv/roboty-pylesosy/ який має високу потужність всмоктування, вміє мити підлогу і має великий ресурс акумулятора.
Ще одна велика перевага цієї моделі - її здатність переносити пороги і перешкоди до 2 см.вона оптимально працює з пилом, волоссям та іншими забрудненнями на будь-яких поверхнях. Якщо ви шукаєте якісний і надійний робот-пилосос, рекомендую звернути увагу на Xiaomi Roborock S5 Max.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: