|
Терміново потрібна страховка для візи в Польщу
|
|
| pechkin-1978 | Дата: Четвер, 25.05.2023, 18:43 | Повідомлення # 1 |
 Полковник
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Планую подорожувати до Польщі. Для отримання візи потрібно оформити медичне страхування. Але у мене виникла деяка плутанина в цій справі. Чи може хтось з вас підказати, які документи потрібно надати для оформлення страховки?
|
| |
|
|
| HzBoy | Дата: Четвер, 25.05.2023, 19:02 | Повідомлення # 2 |
 Генерал-полковник
| Сам нещодавно оформляв страховку для візи в Польщу, і маю кілька корисних порад. Щодо документів, я надав паспорт, заповнену анкету, та довідку про фінансові гарантії. Але за часом зайняло досить багато часу, тому що все оформляв самостійно.
|
| |
|
|
| misterbicips | Дата: Четвер, 25.05.2023, 19:24 | Повідомлення # 3 |
 Генерал-лейтенант
| Звернувся до компанії ЄВіза для оформлення страховки для візи в Польщу, і маю лише позитивні враження. Їхні співробітники були дуже ввічливі та професійні. Вони надали мені детальну інформацію щодо пакетів страхування та порадили підібрати оптимальний варіант, враховуючи мої потреби та вимоги для отримання візи. Я багато запитував, і вони відповіли на всі мої питання зрозуміло та доступно. В результаті, я був впевнений, що отримую найкращу пропозицію. Замовлення оформили швидко і без зайвих складнощів. Якщо вам цікаво дізнатися більше про їхні послуги, ось посилання на їхній сайт: https://multi-viza.com.ua/viza-2/strahovka-dlya-vizi-v-polshhu/
|
| |
|
|
| AnastasiiaKrilova | Дата: П`ятниця, 23.06.2023, 08:19 | Повідомлення # 4 |
 Майор
| Колеги, а Зелена Карта до Польщі таким же чином оформлюється? Чи там є інші якісь правила?
|
| |
|
|
| igomak07 | Дата: Субота, 24.06.2023, 07:49 | Повідомлення # 5 |
 Майор
| Цитата AnastasiiaKrilova (  ) Колеги, а Зелена Карта до Польщі таким же чином оформлюється? Чи там є інші якісь правила? Нюанси є звичайно, адже це зовсім інший вид страхування. Але проблем жодних не має виникати у процесі отримання Зеленої карти. Я для свого авто Зелену карту у форматі онлайн замовив та отримав завдяки злагодженій роботі страхового агентства KIRINS https://kirins.com.ua/ . Туди можете сміливо звертатись
|
| |
|
|
| LisaV | Дата: Четвер, 02.11.2023, 08:30 | Повідомлення # 6 |
 Сержант
| Цитата AnastasiiaKrilova (  ) Колеги, а Зелена Карта до Польщі таким же чином оформлюється? Чи там є інші якісь правила?
Та наче нічого не змінювалось. Але краще уточніть у стразової компанії
|
| |
|
|
| vikkidym | Дата: П`ятниця, 03.11.2023, 08:57 | Повідомлення # 7 |
 Майор
| Цитата AnastasiiaKrilova (  ) Колеги, а Зелена Карта до Польщі таким же чином оформлюється? Чи там є інші якісь правила?
Так само зараз починаю усі ці моменти активно моніторити. Ви куди звернулись?
|
| |
|
|
| mila-malinina-85 | Дата: Субота, 04.11.2023, 08:17 | Повідомлення # 8 |
 Майор
| Цитата vikkidym (  ) Так само зараз починаю усі ці моменти активно моніторити. Ви куди звернулись?
По свіжим слідам вам можу розказати, де Поліс Зелена карта https://oca-go.ua/greencard швиденько оформляється наразі - це на сайті страхового сервісу OCA-GO.UA . Усе інтуїтивно зрозуміло, ви ретельно заповнюєте всі дані та відправляєте їх. Потім вже отримуєте готовий стразовий поліс. Так швидко і так зручно, годі й уявити! Тому пробуйте, точно має все вийти і Зелена карта скоро буде у вас на руках.
|
| |
|
|
| dm3481720 | Дата: Субота, 04.11.2023, 20:51 | Повідомлення # 9 |
|
Полковник
| Дякую за поради
|
| |