01.11.2024, П`ятниця, 03:18
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Хороший засіб для очищення басейну
LevchenkoДата: Субота, 27.05.2023, 16:53 | Повідомлення # 1
Генерал-лейтенант
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Доброго всім вечора. Які засоби можна використовувати для боротьби з водоростями у басейні? Мені треба ефективний засіб проти цвітіння води та утворення зелених водоростей. Допоможіть порадою, хто в темі ) Дякую.

rostikgrin1989Дата: Субота, 27.05.2023, 16:55 | Повідомлення # 2
Лейтенант
Доброго вечора і вам. Є багато засобів для боротьби з водоростями у басейні, однак, найефективніший спосіб - це використання альгіциду.
Він знищує водорості та перешкоджає їх розвитку. Раджу почитати про них.

LevchenkoДата: Субота, 27.05.2023, 16:58 | Повідомлення # 3
Генерал-лейтенант
Я ніколи раніше не купувава подібну хімію. Тому мені би дізнатись більш детальну інформацію.
Та якщо можливо залиште мені силку на магазин в якому варто купувати?

rostikgrin1989Дата: Субота, 27.05.2023, 16:59 | Повідомлення # 4
Лейтенант
Якщо ви шукаєте надійні та масштабний магазин та засоби для догляду за басейном, рекомендую звернутися до онлайн магазину "Аквадоктор". У цьому асортименті ви точно знайдете все необхідне для догляду за басейнами, включаючи альгіцид https://aquadoctor.ua/ua....icid-ua , фільтри, засоби для балансування pH та інші засоби. Використовуючи такі засоби, ви забезпечите чистоту та здоров'я води у своєму басейні, а також продовжите його термін експлуатації. Будь-який продукт можна замовити онлайн з доставкою по всій країні, а їх фахівці з радістю вам допоможуть вибрати найкращі засоби для вашого басейну.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: