Хороший засіб для очищення басейну
|
|
Levchenko | Дата: Субота, 27.05.2023, 16:53 | Повідомлення # 1 |
Генерал-лейтенант
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Доброго всім вечора. Які засоби можна використовувати для боротьби з водоростями у басейні? Мені треба ефективний засіб проти цвітіння води та утворення зелених водоростей. Допоможіть порадою, хто в темі ) Дякую.
|
|
| |
rostikgrin1989 | Дата: Субота, 27.05.2023, 16:55 | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Доброго вечора і вам. Є багато засобів для боротьби з водоростями у басейні, однак, найефективніший спосіб - це використання альгіциду. Він знищує водорості та перешкоджає їх розвитку. Раджу почитати про них.
|
|
| |
Levchenko | Дата: Субота, 27.05.2023, 16:58 | Повідомлення # 3 |
Генерал-лейтенант
| Я ніколи раніше не купувава подібну хімію. Тому мені би дізнатись більш детальну інформацію. Та якщо можливо залиште мені силку на магазин в якому варто купувати?
|
|
| |
rostikgrin1989 | Дата: Субота, 27.05.2023, 16:59 | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Якщо ви шукаєте надійні та масштабний магазин та засоби для догляду за басейном, рекомендую звернутися до онлайн магазину "Аквадоктор". У цьому асортименті ви точно знайдете все необхідне для догляду за басейнами, включаючи альгіцид https://aquadoctor.ua/ua....icid-ua , фільтри, засоби для балансування pH та інші засоби. Використовуючи такі засоби, ви забезпечите чистоту та здоров'я води у своєму басейні, а також продовжите його термін експлуатації. Будь-який продукт можна замовити онлайн з доставкою по всій країні, а їх фахівці з радістю вам допоможуть вибрати найкращі засоби для вашого басейну.
|
|
| |