01.11.2024, П`ятниця, 05:36
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Порадьте якісний басейн
misterbicipsДата: Понеділок, 29.05.2023, 00:13 | Повідомлення # 1
Генерал-лейтенант
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Вибачте, можу я поставити вам декілька питань про басейни? Я щойно вирішив зробити собі подарунок на літо і купити басейн для свого задоволення. Але зовсім не знаю, з чого почати. Яка розмірність басейну найкраща для невеликого двору? Чи важливо мати спеціальне покриття для дна? І яким чином обрізати витрати на обслуговування? Буду вдячний за ваші поради.

HzBoyДата: Понеділок, 29.05.2023, 00:13 | Повідомлення # 2
Генерал-лейтенант
Звучить цікаво, що ви замислилися над придбанням басейну! Для невеликого двору рекомендую вам звернути увагу на круглі або прямокутні моделі з компактними розмірами, наприклад, 3-4 метри в діаметрі або сторонами. Щодо покриття для дна, розгляньте варіант з піщаною фільтрацією, що дозволить зменшити кількість хімічних препаратів для обробки води. Щодо економії, регулярне очищення фільтра і використання покриття на ніч допоможуть знизити витрати на обслуговування.

misterbicipsДата: Понеділок, 29.05.2023, 00:13 | Повідомлення # 3
Генерал-лейтенант
Дякую за корисні відповіді! Звучить логічно обрати компактну модель з піщаною фільтрацією. Але я все ще збентежений широким вибором. Чи не знаєте ви якоїсь конкретної моделі, яку я міг би розглянути?

LevchenkoДата: Понеділок, 29.05.2023, 00:14 | Повідомлення # 4
Генерал-лейтенант
Цитата misterbicips ()
Вибачте, можу я поставити вам декілька питань про басейни? Я щойно вирішив зробити собі подарунок на літо і купити басейн для свого задоволення. Але зовсім не знаю, з чого почати. Яка розмірність басейну найкраща для невеликого двору? Чи важливо мати спеціальне покриття для дна? І яким чином обрізати витрати на обслуговування? Буду вдячний за ваші поради.

Зважаючи на ваші потреби, рекомендую вам звернути увагу на модель Intex Ultra Frame. Цей басейн intex https://aquapolis.ua/ua/pools/proizvoditel/intex.html має прямокутну форму і розмір 4,88 х 2,44 метра, що відмінно підійде для невеликого двору. Він оснащений потужними піщаними фільтрами, які забезпечать чистоту води, та стійкою конструкцією з міцною рамою. Також він має міцне покриття на дно, що додасть комфорту при користуванні.

Не забудьте придбати додаткові аксесуари, такі як соларний нагрівач і покривало для басейну, для збереження тепла і чистоти води.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: