|
Коли і як давати вітаміни дитині?
|
|
| novikovaanastasiya453 | Дата: Вівторок, 06.06.2023, 09:33 | Повідомлення # 1 |
|
Полковник
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Підкажіть, коли і як давати вітаміни дитині?
|
| |
|
|
| vikkidym | Дата: Середа, 07.06.2023, 09:07 | Повідомлення # 2 |
 Майор
| Скільки разів на день необхідно пити вітаміни — вказується в інструкції кожного препарату. Але в цілому, дитячі комплекси зручні в застосуванні. Як правило, достатньо однієї таблетки на добу.
|
| |
|
|
| kameneva787 | Дата: Четвер, 08.06.2023, 06:55 | Повідомлення # 3 |
|
Полковник
| Навіть якщо в дитини гарний апетит і різноманітний раціон харчування, повністю вдовольнити потребу в тих чи інших вітамінах не вдається. Наприклад, для того щоб вдовольнити денну потребу у вітаміні A (потрібен для правильної роботи зорового апарату, залоз, підвищення імунітету), дитині, якій виповнився рік, треба спожити трохи більше ніж одне яйце або 400 г сиру, або 200 г сметани.
|
| |
|
|
| skasimova42 | Дата: Четвер, 08.06.2023, 09:30 | Повідомлення # 4 |
|
Лейтенант
| Багато лікарів рекомендують приймати дітям додатково комплекси вітамінів і мінералів, які необхідні для зміцнення здоров’я дитини. В цій статті описані правила прийому вітамінів для дітей https://ternopoliany.te.ua/biznes-....ndatsii
|
| |
|
|
| oksankadem | Дата: Четвер, 05.09.2024, 10:41 | Повідомлення # 5 |
|
Сержант
| Як на мене давати вітаміни дітям, без підтвердження аналізів - це самолікування! Тому, я рекомендую перед тим звернутися до лікаря, і точно знати, чи дитині потрібні ці вітаміни. Максимум, що я давала своїм дітям - це вітамін Д для дітей https://depo.vn.ua/news/norma-vitaminu-d-dlya-ditey-yak-zabezpechyty , так як він практично у всіх в дефіциті, і до трьох років є обов'язковим.
|
| |
|
|