15.01.2025, Середа, 20:43
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Порадьте шини на літо
rozhkov-dmitroДата: Неділя, 18.06.2023, 09:36 | Повідомлення # 1
Майор
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Привіт! У мене така проблема: літо вже прийшло, а у мене все ще зимові шини на авто. То я думаю, що настав час змінити їх на літні. Мені треба шини розміром 195 65 r15. Хочу попросити вашої поради та рекомендацій. Які бренди або моделі варто розглядати? Що важливо враховувати при виборі шин?

HzBoyДата: Неділя, 18.06.2023, 09:55 | Повідомлення # 2
Генерал-лейтенант
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Привіт! Що до вибору шин, у мене є декілька рекомендацій для тебе. По-перше, необхідно звернути увагу на те, якими умовами будеш експлуатувати машину. Якщо багато їздиш по місту, то шини з кращою стійкістю будуть виглядати не погано.

Тепер щодо конкретних моделей шин. Я б дав тобі такі варіанти:
Michelin Energy Saver+: Вони мають хорошу швидкісну стійкість і добре тримаються на сухій дорозі. Плюс, вони економлять паливо, що дуже круто.
Continental ContiPremiumContact 5: Ці шини добре тримаються на мокрій дорозі і забезпечують комфортне керування. Також вони мають низький рівень шуму.
Bridgestone Turanza T005: Вони є відмінним варіантом для тривалої експлуатації. Забезпечують гарну керованість і зчеплення як на сухій, так і на мокрій дорозі.

Ну і щодо покупки, я б порадив заглянути на сайт shinoman.ua. Там великий вибір шин різних брендів і моделей, в тому числі і шини 195 65 r15 https://shinoman.ua/tire-se....-65-r15 Я сам вже кілька разів купував шини там і завжди задоволений. Доставка швидка і сервіс на вищому рівні.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: