rozhkov-dmitro | Дата: Неділя, 25.06.2023, 09:12 | Повідомлення # 1 |
Майор
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Привіт! Може хтось з вас володіє досвідом купівлі військових наметів? Ось така ситуація: ми з друзями плануємо виїзд на риболовлю в гори, і потрібно мати нормальну палатку, яка би забезпечувала нас захистом від дощу, вітру та інших несприятливих умов. Але ось головне питання: на що звертати увагу при виборі намету? Я маю на увазі такі критерії, як якість матеріалів, водонепроникність, легкість встановлення та перенесення. Які ваші думки з цього приводу? Можливо, хтось знає якийсь надійний магазин або марку наметів, яку варто розглянути?
Повідомлення відредагував rozhkov-dmitro - Неділя, 25.06.2023, 09:19 |
|
| |
HzBoy | Дата: Неділя, 25.06.2023, 09:36 | Повідомлення # 2 |
Генерал-лейтенант
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Привіт! Я нещодавно купував армійський намет і маю декілька порад. Зверни увагу на магазин TENTOVA DOMIVKA. Вони мають свій власний сайт, на якому ти зможеш знайти повні характеристики на військові намети https://tentovadomivka.com.ua/uk....-nameti Я сам купував намет Британка в цьому магазині, і вона мене повністю влаштовує. Вона зроблена з високоякісних матеріалів, добре тримає воду й не пропускає вітер. Вона також легка в установці, займає мало місця при перенесенні. Особливо вражаючий був її дизайн, виглядає класно! Так що, якщо хочеш отримати надійний і зручний намет, зазирни до цього магазину. Я впевнений, що ти знайдеш там щось відповідне для себе.
|
|
| |