15.01.2025, Середа, 13:51
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Одяг від дизайнерів
HzBoyДата: Середа, 28.06.2023, 22:09 | Повідомлення # 1
Генерал-лейтенант
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Привіт! Шукаємо класний дизайнерський одяг на вечір для дружини. Чи можете порадити деякі популярні бренди або магазини, де можна придбати такий одяг? Я шукаю щось стильне і якісне. Дякую!

rozhkov-dmitroДата: Середа, 28.06.2023, 22:14 | Повідомлення # 2
Майор
Я б порекомендував би звернути увагу на бренд Gucci. Вони відомі своїм розкішним та елегантним одягом. Також, можеш спробувати Versace або Prada, вони також мають чудові колекції від дизайнерів. Не забудь переглянути їхні офіційні магазини або розповсюджувачів в твоєму місті!

alinagershikДата: Середа, 28.06.2023, 22:19 | Повідомлення # 3
Лейтенант
Привіт! Я хочу додати до списку бренд Balmain. Вони спеціалізуються на сучасному стильному одязі, який завжди виглядає шикарно. Ще один цікавий варіант - бренд Off-White, який відомий своїми авангардними дизайнами та нестандартними рішеннями. Вони точно додадуть оригінальності до твого гардеробу!

YarynaДата: Середа, 28.06.2023, 22:29 | Повідомлення # 4
Рядовой
Цитата HzBoy ()
Привіт! Шукаємо класний дизайнерський одяг на вечір для дружини. Чи можете порадити деякі популярні бренди або магазини, де можна придбати такий одяг? Я шукаю щось стильне і якісне. Дякую!

Я також хотіла б порадити вам звернути увагу на мультибрендові інтернет-магазини, такі як Хелен-Марлен. Вони мають великий вибір відомих брендів, включаючи Gucci (про який вже тут згадували) та Roberto Cavalli https://helen-marlen.com/ua/brands/roberto-cavalli . Цей бренд відомий своїми ексклюзивними і розкішними колекціями, які завжди привертають увагу. Якщо ви шукаєте щось особливе та неперевершене, то Roberto Cavalli - відмінний вибір! Такі мультибрендові магазини часто мають широкий асортимент одягу від різних дизайнерів, що дозволяє знайти унікальні речі та поєднувати різні стилі.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: