15.01.2025, Середа, 13:59
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Як зробити воду в басейні чистою та прозорою?
alinagershikДата: П`ятниця, 30.06.2023, 11:38 | Повідомлення # 1
Лейтенант
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Привіт! Маю проблему з нашим басейном. Вода стала дуже мутною, і незважаючи на всі зусилля, я не можу позбутися цієї мутності. Можливо, хтось з вас знає ефективний спосіб очищення води від мутності? Будемо вдячні за будь-які поради!

HzBoyДата: П`ятниця, 30.06.2023, 11:41 | Повідомлення # 2
Генерал-лейтенант
Привіт. Якщо вода стала мутною, одним з можливих варіантів є використання фільтраційної системи з більш високою ємністю для утримання дрібних частинок. Також важливо перевірити рівень pH та мінералізації води, оскільки неправильний баланс може призводити до мутності. Спробуйте ці прості рекомендації та переконайтесь, що фільтр працює належним чином.

rozhkov-dmitroДата: П`ятниця, 30.06.2023, 11:46 | Повідомлення # 3
Майор
Вітаю! Запитаю в свого брата, у них у дворі басейн і вода завжди прозора ) Якщо підкаже, що застосовують для тієї прозорості води, відразу напишу вам. Ок?

LevchenkoДата: П`ятниця, 30.06.2023, 11:53 | Повідомлення # 4
Генерал-лейтенант
Цитата alinagershik ()
Привіт! Маю проблему з нашим басейном. Вода стала дуже мутною, і незважаючи на всі зусилля, я не можу позбутися цієї мутності. Можливо, хтось з вас знає ефективний спосіб очищення води від мутності? Будемо вдячні за будь-які поради!

Доброго дня! Використання коагулянтів та флокулянтів може бути корисним. Коагулянти збирають разом мікроскопічні частинки, утворюючи більші частинки, які можна легше видалити. Флокулянти допомагають зібрати ці більші частинки і утворити осад. Можете спробувати ці хімічні засоби разом із фільтрацією, щоб отримати більш чисту воду. Раджу вам асортимент онлайн магазину "Аквадоктор", де пропонують усе необхідне для догляду за басейнами.
У їх асортименті є різноманітні коагулянти та флокулянти https://aquadoctor.ua/ua....anty-ua , які можуть допомогти вам у боротьбі з мутністю води. Рекомендую вам спробувати наші коагулянти та флокулянти для позбавлення вашого басейну від мутності. Ось в таких магазинах ви можете отримати більш детальну консультацію щодо використання цих продуктів.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: