16.01.2025, Четвер, 14:08
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
У кого є досвід навчання закордоном?
rozhkov-dmitroДата: Понеділок, 03.07.2023, 19:41 | Повідомлення # 1
Майор
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Усім привіт! Я студент третього курсу і замислююся про те, щоб здобути освіту закордоном. Мене дуже цікавить досвід інших людей, які вже пройшли цей шлях. Які країни найпривабливіші з точки зору якості освіти? Які університети та спеціальності варто розглянути? І, звичайно ж, які були ваші особисті враження від навчання за кордоном?

HzBoyДата: Понеділок, 03.07.2023, 20:59 | Повідомлення # 2
Генерал-лейтенант
Я сам проходжу навчання за кордоном і можу поділитися своїм досвідом. Я навчаюся на факультеті інформаційних технологій у Німеччині. Якість освіти тут на високому рівні, викладачі дуже професійні і підходять до навчання дуже відповідально. Університети мають сучасне обладнання та пропонують широкий вибір програм і спеціалізацій.
Щодо вступу, він був доволі складним процесом, але за допомогою агентства EDUSTEPS я зміг успішно пройти всі етапи. Вони надали мені детальну інформацію про різні університети та спеціальності, допомогли з оформленням документів і супроводжували мене на кожному етапі вступу. Я дуже задоволений їхнім професіоналізмом і рекомендую звернутися до них, якщо ви теж плануєте здобути освіту закордоном. Більш детальну інформацію можна знайти на їхньому сайті: https://edusteps.com.ua/ua/ Якщо у вас є ще запитання, не соромтеся ставити.

uduffeДата: Понеділок, 21.08.2023, 10:59 | Повідомлення # 3
Рядовой
Здобувати освіту закордоном дійсно актуально у наш час. Можу вам порекомендувати прочитати статтю, яка, напевно, допоможе вам зробити правильні кроки у вступі у внз https://slavic-center.com.ua/kuda-postupit-posle-11-klassa/ Це дійсно дуже цікаво та інформативно

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: