|
Бензиновий генератор
|
|
| vasya195 | Дата: Субота, 29.07.2023, 21:35 | Повідомлення # 1 |
 Подполковник
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Всім привіт, мені потрібно купити бензиновий генератор для побутових потреб, що вдома було освітлення, працював холодильник, ноутбук, на випадок відключення електроенергії, що можете мені порадити?
Повідомлення відредагував vasya195 - Субота, 29.07.2023, 21:36 |
| |
|
|
| Levchenko | Дата: Субота, 29.07.2023, 21:37 | Повідомлення # 2 |
 Генерал-лейтенант
| Тут дуже важко вам відповісти, розумієте що є різної потужності холодильники, також невідомо які у вас лами, допустимо розжарювання або економки, це дуже важливо. Вам потрібно спілкуватися з продавцями, вони допоможуть вам підібрати хороший варіант.
|
| |
|
|
| vasya195 | Дата: Субота, 29.07.2023, 21:37 | Повідомлення # 3 |
 Подполковник
| Напевно ви маєте рацію, потрібно буде виділити час, пройтися магазинами і проконсультуватися. Ось що ще хотів запитати, чи може комусь відомий хороший інтернет магазин, в якому можна купити бензогенератор.
|
| |
|
|
| misterbicips | Дата: Субота, 29.07.2023, 21:39 | Повідомлення # 4 |
 Генерал-лейтенант
| Мені якраз відомий інтернет магазин TRINITI-SB https://triniti-sb.com.ua/ в якому я купував бензогнератор, подивіться на модель Kraft KRF-3000 GE, вона вам повинна підійти, але я не можу не погодитися з попередньою відповіддю , що потрібно розраховувати споживання вашої побутової техніки та освітлення. У мене такий генератор уже півроку, нарікань до нього не маю. Пропоную вам подивитися весь асортимент магазину, я ще собі купував камери відеоспостереження, охоронну сигналізацію, в магазині є багато якісного обладнання.
|
| |
|
|
| viktorovnauliana711 | Дата: Понеділок, 29.01.2024, 12:57 | Повідомлення # 5 |
|
Подполковник
| Как выбрать оптимальный генератор электроэнергии для загородного дома? Какие критерии важны при выборе между бензиновым и дизельным генератором? Как оценить достаточную мощность для обеспечения нужд дома?
|
| |
|
|
| olkamaslova761 | Дата: Понеділок, 29.01.2024, 13:32 | Повідомлення # 6 |
|
Лейтенант
| При выборе генератора для дачи, я обратил внимание на Grupel. Официальный дилер в Украине предложил мне не только разнообразие моделей, но и привлекательные цены. После сравнения с конкурентами, Grupel выделяется своей надежностью и эффективностью. Я приобрел генератор с автоматическим вводом резерва https://ignispower.com.ua/ru/avtomaticheskie-generatory/ что меня поразило, так это его компактность и низкий уровень шума. В сравнении с другими брендами, Grupel стал для меня оптимальным выбором. Рекомендую всем, кто ищет качественный и недорогой генератор в Украине.
|
| |
|
|
| tefanga | Дата: Вівторок, 20.02.2024, 16:56 | Повідомлення # 7 |
|
Генерал-майор
| Ну, можете обратить внимания на генераторы Bison https://www.bezpeka-shop.com/ua....olesami Я лично себе покупал Бизон, на 8 кВт и не пожалел, был доволен. Но вообще, на том сайте что я скинул, выбор большой, потому, я рекомендую обязательно ознакомиться и с другими моделями)
|
| |
|
|