17.01.2025, П`ятниця, 14:59
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Порадьте пилосос?
LevchenkoДата: Неділя, 10.09.2023, 22:49 | Повідомлення # 1
Генерал-лейтенант
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Нещодавно зіткнувся із необхідністю вибору пилососу для своєї квартири. У магазинах такий асортимент, що голова йде довкола. Мені потрібен пилосос, який справлявся б з різними типами поверхонь і не дуже шумів. Можете порадити якусь модель?

HzBoyДата: Неділя, 10.09.2023, 22:49 | Повідомлення # 2
Генерал-лейтенант
Розумію твої сумніви, вибір пилососа – це важлива річ. Сам користувався кількома моделями. Чудовим вибором буде Dyson V11 Absolute Pro. У нього потужний мотор, відмінна якість збирання та низький рівень шуму. Та й безпрограшний бренд.

LevchenkoДата: Неділя, 10.09.2023, 22:50 | Повідомлення # 3
Генерал-лейтенант
Dyson звучить як гарна опція. Але може їсти щось більш доступне за ціною? Я не готовий переплачувати бренд. Просто думаю ви розумієте, що за дайсон буде дуже велика переплата, тому що за фактом фен звичайнісінький, а переплата за невідомий нікому бренд.

misterbicipsДата: Неділя, 10.09.2023, 22:50 | Повідомлення # 4
Генерал-лейтенант
Цитата Levchenko ()
Нещодавно зіткнувся із необхідністю вибору пилососу для своєї квартири. У магазинах такий асортимент, що голова йде довкола. Мені потрібен пилосос, який справлявся б з різними типами поверхонь і не дуже шумів. Можете порадити якусь модель?

Якщо ви шукаєте бюджетніший варіант, то рекомендую звернути увагу на пилосос Xiaomi Mi Robot Vacuum. Він відрізняється відмінною автономністю, гарною потужністю всмоктування та прийнятною ціною. Щоб вибрати потрібну модель, перегляньте каталог пилососів https://allo.ua/ua/products/pylesosy/ тут ви знайдете багато корисної інформації та порівняльні характеристики різних моделей.

На ваше прохання, я подивився каталог пилососів і можу порекомендувати модель Xiaomi Mi Robot Vacuum. Її головна перевага – автоматичне прибирання без вашої участі. Вона вміє навігуватися по кімнаті, збирати пил та сміття у спеціальний контейнер, і при цьому її можна керувати за допомогою смартфона. Це ідеальне рішення для тих, хто цінує свій час.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: