30.12.2025, Вівторок, 10:31
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Дом престарелых
bolshechem_zhiznДата: П`ятниця, 22.09.2023, 09:37 | Повідомлення # 1
Полковник
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Есть ли программы реабилитации и физической активности для жителей дома престарелых?

akhamsaДата: П`ятниця, 22.09.2023, 12:06 | Повідомлення # 2
Генерал-майор
Да, дома престарелых обычно предлагают программы реабилитации и физической активности для жителей. Эти программы могут включать в себя занятия физической терапией, упражнения для поддержания подвижности, йогу, аэробику и другие виды активности, адаптированные к потребностям пожилых людей. Больше информации здесь https://dim-prestariluh.com/ru/

HzBoyДата: П`ятниця, 27.12.2024, 15:06 | Повідомлення # 3
Генерал-полковник
Сам сейчас подбираю, хочется с максимально хорошим отношением!

la2217596Дата: П`ятниця, 27.12.2024, 15:07 | Повідомлення # 4
Генерал-майор
После того как я отправил своего отца в дом пристарелых Кие https://gral.org.ua/ru/dom-prestarelyx-v-kieve/ в Грааль, я понял, что это было правильное решение. Здесь работает профессиональный коллектив, который ежедневно заботится о каждом постояльце. Врачи и медсестры следят за его состоянием, а психологи помогают адаптироваться к новой жизни. Питание в Граале всегда разнообразное и сбалансированное, что очень важно для пожилых людей. Мой отец теперь счастлив и чувствует себя комфортно, и я благодарен за все, что делает персонал этого учреждения.

kilivivinДата: Середа, 19.03.2025, 21:38 | Повідомлення # 5
Майор
Маю таке запитання, яке мене дуже турбує. Моя бабуся потребує допомоги і ми з родиною задумалися над тим, щоб знайти для неї відповідний будинок престарілих. Це не просте рішення, і я не зовсім розумію, як підібрати той, що підходить найкраще. Які критерії потрібно враховувати? Наприклад, що важливо для комфорту літніх людей, які послуги мають бути обов'язково в такому закладі?

Повідомлення відредагував kilivivin - Середа, 19.03.2025, 21:51

lermontovlermikДата: Середа, 19.03.2025, 21:49 | Повідомлення # 6
Полковник
Важливо з’ясувати, які умови для проживання забезпечує конкретний заклад. Не всі будинки престарілих мають необхідні умови для людей з обмеженими можливостями, тому варто звертати увагу на наявність спеціалізованих лікарів, медичний нагляд та фізіотерапевтичні процедури. Також важливо, щоб персонал був уважним та чуйним до потреб літніх людей, бо від цього залежить їхній психологічний комфорт. Додатково, деякі будинки престарілих надають можливість організувати різноманітні культурні та розважальні заходи для своїх мешканців. Це може бути важливо для того, щоб бабуся не почувала себе ізольованою. Найкраще перед вибором відвідати кілька закладів, поспілкуватися з їхніми працівниками, дізнатися, які послуги вони надають, і подивитися на умови проживання. Щоб спростити пошук, рекомендую звернутися до найбільшого довідника будинків для літніх людей Pansionat.info https://pansionat.info/ . Це надійне джерело, яке допоможе знайти детальну інформацію про різні заклади та вибрати оптимальний варіант для вашої бабусі.

dianastolar946Дата: Середа, 24.12.2025, 10:00 | Повідомлення # 7
Сержант
Вы можете попробовать обратиться в Частный дом престарелых https://confortacasa.net/ «Домашний уют», это лучшее место , что мне удалось найти для моего деда. Здесь по-настоящему заботятся о пожилых людях: внимательный персонал, чистота, спокойная и уютная атмосфера. Чувствуется уважение и человеческое отношение к каждому постояльцу. Вам там точно помогут.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: