15.01.2026, Четвер, 10:49
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Де знайти найкращий інструмент для манікюру?
LevchenkoДата: Неділя, 01.10.2023, 09:26 | Повідомлення # 1
Генерал-лейтенант
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Привіт, дівчата! Можливо, хтось з вас знає, де краще купувати все необхідне для майстра манікюру? Які інтернет-магазини найкращі для замовлення інструментів та матеріалів? Діліться своїми досвідами і порадами, буду дуже вдячна!

rozhkov-dmitroДата: Неділя, 01.10.2023, 09:43 | Повідомлення # 2
Подполковник
Привіт усім! Я сама знайшла відповідь на це питання - я все своє обладнання та матеріали для манікюру замовляю в інтернет-магазині Ameli https://ameli-nails.com.ua/manikur....teriali Вони мають вражаючий асортимент, від класичних до найновіших трендів. Що стосується якості товарів - я завжди задоволена. Якщо щось не так, вони завжди готові вирішити це на користь клієнта. Ціни в Ameli також приємно вражають, особливо якщо брати до уваги якість. Ще один плюс - швидка доставка, яка ніколи не розчаровує. Ще мені подобається, що у них постійно проходять різні акції та знижки. Отже, я рекомендую Ameli для всіх майстринь манікюру. Спробуйте і не пожалкуєте!

alanasoboleva086Дата: Вівторок, 27.02.2024, 15:42 | Повідомлення # 3
Лейтенант
Майстру манікюру дуже багато всього треба. Я собі інструменти регулярно обновляю та щось докуповую.

ofilimonov085Дата: Четвер, 29.02.2024, 15:39 | Повідомлення # 4
Лейтенант
Подивіться в інтернет-магазині Краса, я тут манікюрні кусачки https://qrasa.ua/kusachki-dlya-manikuru/ , звернула увагу, що гарний вибір різних манікюрних товарів пропонують та дуже вигідні умови для купівлі. Ви тут можете оформити навіть купівлю та сплачувати частинами. А ще доставлення замовлень на суму від 1000 грн безкоштовне.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: