04.07.2025, П`ятниця, 07:04
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Світле пиво
misterbicipsДата: Субота, 23.12.2023, 13:19 | Повідомлення # 1
Генерал-лейтенант
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Всім привіт! Хочу забити свій холодильник смачним світлим пивом, але не знаю яке обрати. Порадьте дійсно смачне пиво, та інтернет-магазин, в якому його можна придбати максимально вигідно.

LevchenkoДата: Субота, 23.12.2023, 13:24 | Повідомлення # 2
Генерал-лейтенант
Раніше я купував пиво тільки в супермаркеті, але коли поглянув що в інтернеті набагато вигідніша така покупка, став замовляти тільки там. Хочеш, можу порадити один перевірений магазин, де дуже шикарний вибір як пива, так і інших напоїв.

misterbicipsДата: Субота, 23.12.2023, 13:28 | Повідомлення # 3
Генерал-лейтенант
Через те, що я купую пиво як правило в великій кількості, мені важливо не переплачувати. А яке саме пиво ти замовляєш частіше всього? На магазин залиши мені, будь ласка, посилання, так мені буде зручніше за все. Завчасно вдячний!

LevchenkoДата: Субота, 23.12.2023, 13:34 | Повідомлення # 4
Генерал-лейтенант
Уже тривалий час у мене улюблене пиво Kronenbourg Blanc, світле https://maudau.com.ua/category/pyvo/product_brand=kronenbourg яке купую в інтернет-магазині Maudau. Пиво характеризується м'яким солодовим смаком з відтінками прянощів та апельсинової цедри. Має солодкуватий післясмак із легкими пшеничними нотами.

Це, мабуть, саме смачне світле пиво яке мені доводилось хоч колись пити. Хочу зазначити, що на дане пиво зараз діє дуже приваблива знижка, тому при купівлі ящика пива, ти точно відчуєш економію.

Alex25Дата: Понеділок, 25.12.2023, 11:17 | Повідомлення # 5
Подполковник
Обожнюю світле пиво.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: