03.07.2025, Четвер, 18:41
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук лікеру
misterbicipsДата: Неділя, 24.12.2023, 16:51 | Повідомлення # 1
Генерал-лейтенант
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Привіт друзі! До мене на свята приїде мій друг, і я хотів би з ним випити смачного лікеру, але поки не знаю який обрати. Порадьте дійсно смачний лікер, та онлайн магазин, в якому його можна купити.

LevchenkoДата: Неділя, 24.12.2023, 16:54 | Повідомлення # 2
Генерал-лейтенант
В інтернеті зараз такий вибір лікерів, що розбігаються очі, є в мене декілька фаворитів даного напою. Тобі можу порадити онлайн магазин, де не раз замовляв даний напій, по дуже вигідним цінам.

misterbicipsДата: Неділя, 24.12.2023, 16:57 | Повідомлення # 3
Генерал-лейтенант
У мене немає досвіду з замовлення алкоголю в інтернеті, тому не знаю який магазин надійний. Цікаво, який лікер тобі подобається найбільше? Щодо магазину, просто залиши на нього посилання.

LevchenkoДата: Неділя, 24.12.2023, 17:01 | Повідомлення # 4
Генерал-лейтенант
Лікер Adriatico Amaretto Bianco https://maudau.com.ua/category/likery-i-nalyvky/smakaromat_3=amareto-2 мій улюблений та купую його в перевіреному інтернет-магазині Maudau. Смак дуже ніжний, шовковистий, обгортаючий, із солодкуватими нотами ванілі та мигдалю, з тривалим, м'яким посмаком.

Ідеально підходить як аперитив або діжестив, а також як основа для найвишуканіших коктейлів. Зараз той момент, коли даний лікер можна купити вигідно, оскільки діють знижки до свят. Можна купити практично за половину ціни.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: