04.12.2025, Четвер, 22:26
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Збірка ПК в інтернеті
misterbicipsДата: Вівторок, 26.12.2023, 21:18 | Повідомлення # 1
Генерал-лейтенант
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
У мене моя робота пов'язана з графічним дизайном і для її виконання потрібен хороший комп'ютер. Порадьте мені сайт де займаються збиранням ПК в онлайн, мені точно потрібна допомога фахівців.

LevchenkoДата: Вівторок, 26.12.2023, 21:19 | Повідомлення # 2
Генерал-лейтенант
Я давно хотів собі потужний ігровий комп'ютер, і звернувшись до фахівців, мені змогли підібрати такі деталі, що він вийшов навіть кращим, ніж я собі думав. Якщо хочеш, можу залишити координати на їхньому сайті.

misterbicipsДата: Вівторок, 26.12.2023, 21:20 | Повідомлення # 3
Генерал-лейтенант
Я спочатку навіть думав про те, що куплю всі потрібні деталі і вийде зібрати хороший комп'ютер, але потім почитав в інтернеті, що якщо одна деталь не зістикується з іншою, то вийде практично несправний комп'ютер. Тому хочу довіритись фахівцям. Залиш мені посилання на сайт.

LevchenkoДата: Вівторок, 26.12.2023, 21:22 | Повідомлення # 4
Генерал-лейтенант
Я звертався на сайт Telemart https://telemart.ua/ua/assembly-start.html і там фахівці мене вислухали повністю, і тоді запропонували мені варіанти, які мені підходять. Величезним плюсом є те, що всі комплектуючі можна купити у них у магазині, причому за нормальною ціною, оскільки не маленькі знижки.

Мені подобається, що вони підбирають все під ваш бюджет, і до чого особисто у мене вийшов дуже крутий ігровий комп'ютер, який тягне всі мої улюблені ігри, які раніше не міг дозволити на своєму комп'ютері.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: