13.01.2026, Вівторок, 12:43
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Рації у Львові
menigorekДата: П`ятниця, 05.01.2024, 14:39 | Повідомлення # 1
Генерал-майор
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Привіт усім! Я також шукаю де купити нормальну рацію. Мені потрібен набір з хорошим радіусом дії сигналу, але не знаю, які бренди або моделі вважаються надійними. Хотілося б, щоб рація була простою у використанні та мала стійке з'єднання. Чи є рекомендації щодо магазинів або онлайн-платформ, де можна знайти якісні рації?

a_sovДата: П`ятниця, 05.01.2024, 14:41 | Повідомлення # 2
Генерал-майор
Вітаю! Якщо вам потрібен набір рацій з хорошою дальністю передачі сигналу, рекомендую звернути увагу на моделі з дальністю дії не менше 5-10 км. Особисто я використовую рації бренду Motorola та Baofeng, оскільки вони відомі своєю надійністю та довговічністю. Також важливо, щоб рація мала функцію шумозаглушення для чіткого зв'язку.

HzBoyДата: П`ятниця, 05.01.2024, 14:42 | Повідомлення # 3
Генерал-полковник
Доброго дня! Як експерт у сфері радіозв'язку, хочу порадити вам звернути увагу на кілька важливих параметрів при виборі рацій. Важливо обрати модель з достатньою потужністю передавача для забезпечення стабільного зв'язку на великі відстані. Також варто враховувати тип батареї та тривалість її роботи. Я рекомендую вам розглянути рації брендів Kenwood або Midland, оскільки вони виробляють обладнання високої якості.

kirilzhilenko80Дата: П`ятниця, 05.01.2024, 14:44 | Повідомлення # 4
Генерал-майор
Цитата HzBoy ()
Доброго дня! Як експерт у сфері радіозв'язку, хочу порадити вам звернути увагу на кілька важливих параметрів при виборі рацій. Важливо обрати модель з достатньою потужністю передавача для забезпечення стабільного зв'язку на великі відстані. Також варто враховувати тип батареї та тривалість її роботи. Я рекомендую вам розглянути рації брендів Kenwood або Midland, оскільки вони виробляють обладнання високої якості.

Вітаю! При виборі набору рацій важливо зосередитися на таких характеристиках, як максимальна дальність сигналу, якість звуку та додаткові функції. Для важливих завдань, де потрібна висока надійність, варто вибирати рації з дальністю передачі сигналу від 10 км і вище.
Окрім цього, оберіть модель з можливістю шифрування сигналу для забезпечення конфіденційності зв'язку. Сучасні рації в Алло https://allo.ua/ua/l-viv/products/radiostancii/ у Львові, також можуть мати функції GPS-трекінгу або аварійного сигналу. Рекомендую звернути увагу на продукцію Icom та Garmin. Ви можете знайти якісні рації у спеціалізованих магазинах зв'язку або на великих електронних майданчиках.

almostjackblackДата: Субота, 06.01.2024, 16:44 | Повідомлення # 5
Рядовой
Раціі точно є у львові, але не факт шо вони доїдуть куда треба

chastulkoДата: П`ятниця, 14.03.2025, 03:58 | Повідомлення # 6
Рядовой
Купити рацію онлайн просто.

fikashДата: П`ятниця, 14.03.2025, 04:09 | Повідомлення # 7
Рядовой
Согласна, купить рацию https://rozetka.com.ua/walkie-talkie/c84018/ для разных целей, и разного радиуса действия, это не сложно.
Сейчас в интернете очень много предложений на этот счет.
Розетка, кстати, тоже продает рации для военных.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: