23.01.2026, П`ятниця, 02:45
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Кунжутна олія
kirilzhilenko80Дата: Вівторок, 09.01.2024, 10:23 | Повідомлення # 1
Генерал-майор
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Вітаю! Я зацікавлений у кунжутній олії для азійської кухні. Які особливості цієї олії, і як вибрати правильний продукт? Чи є певні бренди або типи кунжутної олії, які особливо популярні серед шеф-кухарів?

a_sovДата: Вівторок, 09.01.2024, 10:24 | Повідомлення # 2
Генерал-майор
Я завжди беру свою кунжутну олію в азійських продуктових магазинах. Там великий вибір із різних брендів. Важливо також звертати увагу на країну виробника. І обов'язково вибирайте олію холодного віджимання. Якщо вона натурального кольору і має приємний аромат, то це добрий знак.

HzBoyДата: Вівторок, 09.01.2024, 10:25 | Повідомлення # 3
Генерал-полковник
Привіт! Я завжди вибираю нерафіновану кунжутну олію, оскільки вона зберігає більше корисних речовин та має більш виражений аромат. Органічна олія, на мою думку, краща з точки зору якості та смаку.

menigorekДата: Вівторок, 09.01.2024, 10:25 | Повідомлення # 4
Генерал-майор
Цитата HzBoy ()
Привіт! Я завжди вибираю нерафіновану кунжутну олію, оскільки вона зберігає більше корисних речовин та має більш виражений аромат. Органічна олія, на мою думку, краща з точки зору якості та смаку.

Мене завжди приваблює намагання збалансувати свій раціон та зберегти здоров'я, тому я вирішив випробувати кунжутну олію https://maudau.com.ua/category/oliia-i-otset/typ_210=kunzhutna-2 і вибрав її з магазину Маудау. Це виявилося як вдалий вибір!
Кунжутна олія стала для мене незамінною частиною кулінарних експериментів та підняла моє готування на новий рівень. Олія має приємний аромат та глибокий смак кунжуту, що робить будь-яку страву особливою. Я використовую її для салатів, проте її можна додавати і до гарячих страв або соусів. Окреме дякую магазину, за величезний вибір товарів і дуже лояльні ціни.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: