| Levchenko | Дата: Субота, 20.01.2024, 08:45 | Повідомлення # 1 |
 Генерал-лейтенант
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Хочу почути вашу думку і досвід з питання вибору між новобудовою і вторинним житлом. Ми з сім'єю довго мріємо про власну квартиру, але ось стоїмо перед вибором: вкластися в новобудову або взяти щось вторинне. Які плюси і мінуси у кожного варіанта? Що важливо врахувати під час такого важливого рішення? Буду вдячний за ваші поради та особисті історії!
|
| |
|
|
| rozhkov-dmitro | Дата: Субота, 20.01.2024, 09:24 | Повідомлення # 2 |
 Подполковник
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Привіт! Можу поділитися своїм досвідом. Ми з дружиною нещодавно придбали квартиру в ЖК Парус Комфорт у Винниках. Спочатку вирішували між новобудовою і вторинкою, але в підсумку зупинилися на новобудові, і не шкодуємо. Порівняно з вторинкою, тут сучасне планування, нові комунікації, і взагалі все свіже. ЖК Парус Комфорт - це не просто будинок, це цілий мікрорайон із розвиненою інфраструктурою, дитячими майданчиками, магазинами. У нас 3-кімнатна, і ціни тут цілком розумні. Раджу зазирнути на їхній сайт https://parus-city.lviv.ua/1-kimnatni-kvartyry - там усе докладно розписано, і можна відразу оцінити варіанти. Загалом, якщо є можливість, розгляньте і новобудову. Усе залежить від ваших уподобань і бюджету, звісно.
|
| |
|
|