15.01.2026, Четвер, 11:24
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Порадьте приватний хоспіс для дідуся
misterbicipsДата: П`ятниця, 23.02.2024, 23:38 | Повідомлення # 1
Генерал-лейтенант
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Доброго вечора. Мені потрібна порада. З нами живе наш дідусь. Він хворі. Онкологія. Коли йому зовсім погано, то ми веземо його до лікарні. А зараз сказали, що би не мучали дідуся та більше не привозили його до лікарні. Я працюю, дружина - теж. Тобто цілий день ми не може знаходитися вдома. А його потрібний догляд. Ось не знаємо, що робити - чи доглядальницю наймати чи шукати приватний хоспіс. Порадьте...

antp111Дата: П`ятниця, 23.02.2024, 23:41 | Повідомлення # 2
Лейтенант
Я можу вам тільки поспівчувати. Це дуже тяжка ноша - доглядати за старими та хворими. Тяжко не тільки фізично, але й морально. Ми оглядали за своїм дідусем. Тому я уявляю, що це таке. Тримайтеся.

fornodguestДата: П`ятниця, 23.02.2024, 23:45 | Повідомлення # 3
Лейтенант
Я ось про що. Нехай вас не мучає сумління щодо того, що "здаю дідуся у дом пристарілих". Хороший професійний хоспіс - це набагато краще, ніж дідусь буде сам лежати вдома, поки на роботі. Ні вам від того краще не буде, ні йому.

HzBoyДата: П`ятниця, 23.02.2024, 23:55 | Повідомлення # 4
Генерал-полковник
Знаєте, я так скажу. Хто це все не проходив - той не зрозуміє. Як це в першу чергу морально тяжко - доглядати за коханою людиною, та знати, що їй вже недовго залишилося. Нікому б такого не побажав.
Здоров'я та життя - це найбільша цінність. Ні гроші, ні статки, ні машини, як деякі вважають.
А вам би я порадив відвезти вашого дідуся до приватного хоспісу у Львові «Батьківський затишок" https://ridnyj-dim.com.ua/hospis-lviv Наш родич там жив. Дуже хороший персонал, гарні умови, постійна медична допомога. Вдома ви такого не зможете дати своєму дідусю.
Може спочатку самі поїхати туди, подивитися на власні очі.
Прикріплення: 3571201.jpg (62.2 Kb)

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: