|
Порадьте приватний хоспіс для дідуся
|
|
| misterbicips | Дата: П`ятниця, 23.02.2024, 23:38 | Повідомлення # 1 |
 Генерал-лейтенант
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Доброго вечора. Мені потрібна порада. З нами живе наш дідусь. Він хворі. Онкологія. Коли йому зовсім погано, то ми веземо його до лікарні. А зараз сказали, що би не мучали дідуся та більше не привозили його до лікарні. Я працюю, дружина - теж. Тобто цілий день ми не може знаходитися вдома. А його потрібний догляд. Ось не знаємо, що робити - чи доглядальницю наймати чи шукати приватний хоспіс. Порадьте...
|
| |
|
|
| antp111 | Дата: П`ятниця, 23.02.2024, 23:41 | Повідомлення # 2 |
|
Лейтенант
| Я можу вам тільки поспівчувати. Це дуже тяжка ноша - доглядати за старими та хворими. Тяжко не тільки фізично, але й морально. Ми оглядали за своїм дідусем. Тому я уявляю, що це таке. Тримайтеся.
|
| |
|
|
| fornodguest | Дата: П`ятниця, 23.02.2024, 23:45 | Повідомлення # 3 |
|
Лейтенант
| Я ось про що. Нехай вас не мучає сумління щодо того, що "здаю дідуся у дом пристарілих". Хороший професійний хоспіс - це набагато краще, ніж дідусь буде сам лежати вдома, поки на роботі. Ні вам від того краще не буде, ні йому.
|
| |
|
|
| HzBoy | Дата: П`ятниця, 23.02.2024, 23:55 | Повідомлення # 4 |
 Генерал-полковник
| Знаєте, я так скажу. Хто це все не проходив - той не зрозуміє. Як це в першу чергу морально тяжко - доглядати за коханою людиною, та знати, що їй вже недовго залишилося. Нікому б такого не побажав. Здоров'я та життя - це найбільша цінність. Ні гроші, ні статки, ні машини, як деякі вважають. А вам би я порадив відвезти вашого дідуся до приватного хоспісу у Львові «Батьківський затишок" https://ridnyj-dim.com.ua/hospis-lviv Наш родич там жив. Дуже хороший персонал, гарні умови, постійна медична допомога. Вдома ви такого не зможете дати своєму дідусю. Може спочатку самі поїхати туди, подивитися на власні очі.
|
| |
|
|