09.01.2025, Четвер, 15:58
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Терасна дошка
LevchenkoДата: Субота, 15.06.2024, 15:30 | Повідомлення # 1
Генерал-лейтенант
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Останнім часом все більше звертаю увагу на затишок у своєму саду. Мрію про чудову терасу, де можна буде відпочити з книгою чи влаштувати вечірні посиденьки з друзями. Шукаю надійне місце, де можна замовити якісні терасні дошки. Можливо, хтось знає кращого виробника чи магазин з великим вибором?

pechkin-1978Дата: Неділя, 16.06.2024, 12:44 | Повідомлення # 2
Полковник
Зважаючи на потреби моєї садової тераси, я вирішив замовити нові дошки. Спочатку розглядав різні варіанти матеріалів, але зупинився на тому, аби замовити терасну дошку https://terassa.com.ua/ тут. Вибравши матеріал, звернувся до фахівців з установки, які порадили оптимальні розміри і кріплення для моєї конструкції. Дуже важливо було забезпечити правильну вентиляцію для дошок, щоб уникнути забруднення та попадання вологи. В результаті наразі у мене вдома круте покриття та маю змогу відпочивати надворі у вільний від роботи час.

irenashevelaДата: Субота, 21.12.2024, 16:09 | Повідомлення # 3
Полковник
Тоді краще за все обрати матеріали від виробника

dogma911015Дата: Субота, 21.12.2024, 16:12 | Повідомлення # 4
Подполковник
Якщо шукаєте якісні терасні дошки, можу порекомендувати звернутися до Ліра, деревообробної компанії https://lira-ukraine.com/ . У них широкий вибір терасної дошки різних порід дерева, яка ідеально підійде для створення затишної зони відпочинку. Замовляв у них матеріали для свого проєкту – залишився задоволений якістю та обслуговуванням. Раджу переглянути їхній асортимент, адже у них часто бувають цікаві пропозиції.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: