10.01.2026, Субота, 21:19
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Срочно нужно найти адвоката по разводам
HzBoyДата: Понеділок, 17.06.2024, 14:31 | Повідомлення # 1
Генерал-полковник
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Ищу совета по поиску адвоката по разводам. Может быть, кто-то уже проходил через этот опыт и может порекомендовать хорошего специалиста? Какие критерии стоит учитывать при выборе адвоката?

misterbicipsДата: Понеділок, 17.06.2024, 14:36 | Повідомлення # 2
Генерал-лейтенант
Когда я искал адвоката по разводу, я столкнулся с необходимостью выбрать специалиста, который не только обладает опытом в данной области, но и обеспечивает качественное обслуживание. Мой выбор пал на компанию, которая предлагает широкий спектр услуг и имеет хорошие рекомендации от клиентов. Я обратился к ним через сайт https://lawyer.net.ua/ru/uslugi/advokat-po-razvodam и был приятно удивлен профессионализмом юристов. Они не только предоставили мне консультацию по всем вопросам, но и были готовы приступить к делу незамедлительно. Качество услуг превзошло мои ожидания, и я был уверен, что мое дело находится в надежных руках. Рекомендую обратиться к ним, если вам нужна помощь в разводе.

ivaotliva12Дата: Субота, 20.12.2025, 21:12 | Повідомлення # 3
Подполковник
Плануємо розлучення, є спільне майно і дитина. Хочеться вирішити все максимально спокійно, але домовитися не виходить. Багато суперечливих порад від знайомих, а в інтернеті інформація різна. Чи варто одразу звертатися до адвоката у сімейних справах і як він може захистити інтереси сторін?

isiv23789Дата: Понеділок, 22.12.2025, 17:18 | Повідомлення # 4
Полковник
Коли дійшло до розлучення та поділу майна, зрозуміли, що без фахівця не обійтися. В Адвокатському об'єднанні Правда https://www.pravda1.com/ підійшли до справи дуже тактовно, все чітко роз’яснили та допомогли знайти компроміс. Це зекономило багато часу, грошей і допомогло захистити інтереси дитини.

iloyailonaДата: Вівторок, 23.12.2025, 19:40 | Повідомлення # 5
Рядовой
мен прикро що у вас така ситуація

romasyniДата: Четвер, 01.01.2026, 16:17 | Повідомлення # 6
Подполковник
Шукаємо адвоката у Львові, який спеціалізується на справах про розлучення. Нам важливо, щоб юрист мав досвід у сімейних спорах, допомагав правильно оформити документи та консультував щодо аліментів та майнових питань.

ivaotliva12Дата: Четвер, 01.01.2026, 16:30 | Повідомлення # 7
Подполковник
Хочу порадити адвоката по розлученню https://www.lawshark.com.ua/poslugi/rozluchennya Уляну Хромʼяк із «Акула права». Зверталася, бо з чоловіком були проблеми не могли вирішити з ким залишається дитина та розмір аліментів. Адвокат детально пояснювала всі етапи, допомогла з документами та правильно підготувала позов. В процесі консультацій отримала чіткі поради щодо поділу майна та аліментів.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: