13.01.2026, Вівторок, 11:40
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Порадьте ефективний засіб від темних кіл та набряків навколо
misterbicipsДата: Неділя, 28.07.2024, 16:11 | Повідомлення # 1
Генерал-лейтенант
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Підкажіть, будь ласка, хто знає ефективні засоби від темних кіл та набряків навколо очей? Останнім часом помітив, що ці проблеми почали з’являтися частіше, особливо після безсонних ночей і роботи до пізна. Вже пробував кілька популярних кремів з аптеки, але результати не вразили. Можливо, є якісь перевірені професійні засоби або навіть народні рецепти, що дійсно допомагають?

HzBoyДата: Неділя, 28.07.2024, 16:11 | Повідомлення # 2
Генерал-полковник
Якщо домашні засоби та аптечні креми не дали бажаного результату, можу порекомендувати звернути увагу на професійні засоби. Наприклад, сироватка з колагеном і шовком для контуру очей від Piel Cosmetics. Вона добре підвищує еластичність шкіри, розгладжує зморшки і зменшує набряки. Також добре зарекомендував себе їхній активуючий денний крем для контуру очей з SPF 15, який захищає шкіру від фотостаріння.

misterbicipsДата: Неділя, 28.07.2024, 16:12 | Повідомлення # 3
Генерал-лейтенант
Не знав про цю марку раніше. Можливо, хтось ще користувався продукцією Piel Cosmetics? Цікавить ваш досвід. Хочеться знайти засіб, який справді допоможе, а не просто обіцяє. Ще думав спробувати народні методи, але не знаю, чи варто. Можливо, краще довіритися професіоналам?

LevchenkoДата: Неділя, 28.07.2024, 16:13 | Повідомлення # 4
Генерал-лейтенант
Цитата misterbicips ()
Не знав про цю марку раніше. Можливо, хтось ще користувався продукцією Piel Cosmetics? Цікавить ваш досвід. Хочеться знайти засіб, який справді допоможе, а не просто обіцяє. Ще думав спробувати народні методи, але не знаю, чи варто. Можливо, краще довіритися професіоналам?

Я теж стикався з темними колами і набряками навколо очей, тому багато чого перепробував. Можу порекомендувати заглянути в інтернет-магазин Piel Cosmetics, ця марка давно на ринку і вони є виробниками своєї продукції, тому мають великий вибір товарів і швидку доставку по Україні.

Особливо раджу звернути увагу на їхню сироватку під очі Eye Saviour Serum https://ua.pielcosmetics.com/catalog....ug-glaz вона справді швидко знімає набряки і робить шкіру свіжішою. А ще активуючий денний крем з SPF 15 дуже класний – захищає від сонця і зволожує. Часто бувають акції, можна вигідно купити засоби.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: