Якісна доставка продуктів
|
|
kykanasliva | Дата: Субота, 10.08.2024, 16:14 | Повідомлення # 1 |
Подполковник
Група: Пользователи
Статус: Offline
| А ти випадково не знаєш, де зараз найкраще замовити продукти з доставкою? Бо я шукаю щось таке, щоб було зручно, швидко і якісно, та ще й без зайвих переплат. Та й асортимент щоб був широкий, щоб можна було купити все необхідне, не виходячи з дому. Бо останнім часом у магазинах черги такі, що хоч плач! Може, підкажеш якийсь надійний варіант?
|
|
| |
leraleon00 | Дата: П`ятниця, 16.08.2024, 13:26 | Повідомлення # 2 |
Рядовой
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Я знаю один відмінний варіант, де можна замовити продукти з доставкою - це інтернет-магазин Ашан https://auchan.zakaz.ua/uk/ ! Він реально крутий тим, що там величезний асортимент, починаючи від свіжих овочів і фруктів, і закінчуючи побутовими товарами. А ще у них все дуже зручно організовано: сайт інтуїтивно зрозумілий, легко знайти потрібні товари і додати їх до кошика. Ціни, до речі, теж приємно здивують, вони доволі конкурентні. Окрім цього, у Ашана є оперативна доставка – можна вибрати зручний для себе час, і не треба чекати весь день кур’єра. Це дуже економить час і нерви. І ще один плюс – часто бувають акції та знижки, тож можна ще й вигідно купити товари.
|
|
| |