14.01.2026, Середа, 21:43
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Трубка крапельна
kilivivinДата: Неділя, 01.09.2024, 21:00 | Повідомлення # 1
Майор
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Чи хтось знає, де я можу знайти фурнітуру для крапельного поливу? У мене є план обладнати свій город системою крапельного зрошення, але я зовсім не знаю, де купити потрібні компоненти, такі як труби, краники та інші деталі. Якщо хтось має інформацію або може порекомендувати конкретні магазини або інтернет-платформи, буду дуже вдячний! Може, є якісь спеціалізовані сайти чи магазини, які пропонують якісні та недорогі варіанти?

fainaambaДата: Понеділок, 02.09.2024, 07:51 | Повідомлення # 2
Рядовой
Ми все купували на базарі, вибір малий, но нас влаштувало

lermontovlermikДата: Понеділок, 02.09.2024, 07:53 | Повідомлення # 3
Полковник
Звісно, є чудовий сайт, який я можу порекомендувати для покупки фурнітури для крапельного поливу. Там ви знайдете все, що потрібно для організації системи крапельного зрошення, дуже якісна там і труба для крапельного поливу https://ukreba.com.ua/krapelnyj-polyv/trubka-krapelna . Вони пропонують великий асортимент продукції, яка підійде для будь-якого розміру та типу вашого городу чи саду. На сайті ви також зможете знайти інші компоненти, такі як фітинги, краники, насадки та багато іншого, що допоможе вам влаштувати ефективну систему поливу. Всі товари мають чіткі описи та зображення, що полегшить вибір.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: