|
интернет магазин для кондитеров
|
|
| dm3481720 | Дата: Середа, 04.09.2024, 21:39 | Повідомлення # 1 |
|
Полковник
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Привет всем! Может, кто знает хороший интернет магазин для кондитеров? Ищу сайт, где можно было бы легко заказать всё для домашней выпечки — от ингредиентов до инструментов. Хочу найти что-то надежное, чтобы с доставкой и качеством проблем не было. Подскажите проверенные магазины!
|
| |
|
|
| Maks | Дата: Четвер, 05.09.2024, 07:20 | Повідомлення # 2 |
|
Генерал-майор
| Интернет магазин для кондитеров zapodarkom стал для меня настоящей находкой https://zapodarkom.com.ua/ Здесь можно купить редкие и качественные ингредиенты, которые не всегда найдешь в обычных магазинах. Огромное количество опций для выбора – шоколад, глазури, посыпки, формы для выпечки и многое другое. Цены адекватные, а доставка не разочаровала. Если вам нужны продукты для десертов – это идеальное место для покупок.
|
| |
|
|
| la2217596 | Дата: Субота, 01.03.2025, 19:12 | Повідомлення # 3 |
|
Генерал-майор
| Шановні колеги, підкажіть, будь ласка, який інтернет-магазин ви використовуєте для закупівлі всього необхідного для випічки? Мені потрібно знайти магазин з широким асортиментом, де можна купити як оптом, так і в роздріб. Важливо, щоб була якісна продукція, зручна доставка та приємні ціни.
|
| |
|
|
| mariaflorova28 | Дата: Субота, 01.03.2025, 19:43 | Повідомлення # 4 |
|
Сержант
| Привіт, друзі! Хочу поділитися своїми враженнями від використання топінгів для випічки, які я купила в магазині "Світ Пекаря". Для кондитера це справжня знахідка! У них є величезний вибір топінгів https://svitpekaria.com.ua/topinhy-i-syropy/ які чудово підходять для тортів, капкейків, кави та інших десертів. Я особливо полюбила карамельний топінг, який дає неймовірний смак і гарний вигляд моїм виробам. Крім того, в "Світі Пекаря" можна знайти топінги для різних типів десертів – шоколадні, ягодні, фруктові. Вони мають чудову текстуру і відмінно утримуються на випічці. Що мені подобається, так це те, що їх можна купити як у роздріб, так і оптом, що дуже вигідно для професіоналів. Тому, якщо ви хочете додати своїм десертам особливий акцент, однозначно варто спробувати ці топінги!
|
| |
|
|