ivanlitosenko | Дата: Вівторок, 17.09.2024, 07:19 | Повідомлення # 1 |
Подполковник
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Привіт всім! Останнім часом почав помічати, що якість водопровідної води в нашому районі Києва значно погіршилася. Смак став дивний, а вода трохи мутніша, ніж зазвичай. Хтось стикався з такою ж проблемою? Як ви вирішуєте питання якісної води вдома?
|
|
| |
shankovskiyea | Дата: Вівторок, 17.09.2024, 08:26 | Повідомлення # 2 |
Подполковник
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Та, вода з крану дійсно може бути не найкращої якості, особливо в мегаполісі як Київ. Багато моїх знайомих перейшли на бутильовану воду. Я особисто користуюся послугами доставки води, що значно полегшило моє життя. Скористайся платформою Аквагід, де можеш знайти широкий вибір води від різних постачальників. Тут є все: від "Моршинської" до "Карпатської Джерельної" і "Вода Аляска". Я обрала "Моршинська плюс АнтіОксі йод+селен", бо вона збагачена йодом та селеном. Справді помітила, що краще почуваюсь. Також важливо звертати увагу на акції, Аквагід часто пропонує безкоштовну доставку питна вода Київ https://waterguide.com.ua/uk/dostavka-vody/kv/kyiv/ на перше замовлення, тож можеш спробувати замовити і порівняти кілька видів води, щоб визначити, яка тобі більше підходить.
|
|
| |