Який гель лак краще купити?
|
|
lydmula8888 | Дата: Середа, 16.10.2024, 15:35 | Повідомлення # 1 |
Рядовой
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Всім привіт! Я з недавніх пір стала робити собі манікюр з допомогою гель лаку, і зараз хочу його знайти в спокійному пастельному тоні. Порадьте мені варіанти гарного гель лаку, та магазин в інтернеті, де його варто замовляти.
|
|
| |
olesia | Дата: Середа, 16.10.2024, 15:37 | Повідомлення # 2 |
Рядовой
| Зараз дуже багато якісних гель лаків, але лише декілька в мене в фаворитах, і я ними користуюсь постійно. Тобі можу підказати де саме купую, а ти вже лаки обирай на свій смак та бюджет.
|
|
| |
lydmula8888 | Дата: Середа, 16.10.2024, 15:49 | Повідомлення # 3 |
Рядовой
| Я раніше користувалась звичайним лаком для нігтів, але сама розумієш стійкість там бажає кращого. Який би гель лак ти могла б мені порадити? Також хочу попросити мені залишити посилання на магазин. Завчасно вдячний!
|
|
| |
olesia | Дата: Середа, 16.10.2024, 15:56 | Повідомлення # 4 |
Рядовой
| Можеш звернути свою увагу на гель-лак №098 від Tertio https://beauty-prof.com/ua-nigti/ua-gel-laki/ який зараз можна дуже вигідно придбати в інтернет-магазині Beauty prof. У нього теплий спокійний тон, що дуже підходить на осінь, а також можна з його допомогою, робити класичний манікюр.
Стійкість мене повністю влаштовує, оскільки він тримається на нігтях до двох тижнів. Лак наноситься рівномірно, не розтікається, швидко полімеризується в лампі. Єдине, інколи його потрібно наносити двома шарами, для більш насиченого кольору.
|
|
| |
lyusiyapanagar | Дата: П`ятниця, 22.11.2024, 07:05 | Повідомлення # 5 |
Рядовой
| Так в интернете много где можно заказать.
|
|
| |
chastulko | Дата: П`ятниця, 22.11.2024, 07:36 | Повідомлення # 6 |
Рядовой
| Вообще, выгоднее всего расходники для маникюра покупать на китайских сайтах, но конечно можно и на Розетке глянуть гель - лак в Харькове https://rozetka.com.ua/gel-lak/c4658240/page=3/ с их сайта приходит всего лишь за день. С китайских площадок гораздо дольше.
|
|
| |