05.01.2025, Неділя, 03:14
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Позика онлайн
misterbicipsДата: Вівторок, 26.11.2024, 16:04 | Повідомлення # 1
Генерал-лейтенант
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Хочу купити собі новий мобільний, але до заробітної плати ще трохи далеко. Порадьте мені сайт, де можна швидко взяти гроші у кредит, бажано на вигідних умовах за відсотками та з мінімальною кількістю документів.

LevchenkoДата: Вівторок, 26.11.2024, 16:05 | Повідомлення # 2
Генерал-лейтенант
Раніше я негативно ставився до кредитів, але була ситуація, коли ризикнув і взяв кредит в інтернеті. Мені пощастило, я потрапив до нормальної компанії, де все без проблем виплатив. Тому можу залишити інформацію.

misterbicipsДата: Вівторок, 26.11.2024, 16:07 | Повідомлення # 3
Генерал-лейтенант
Ось тому я і звернувся на форум, щоби взяти кредит у правильному місці. Мені буде найзручніше, якщо ти поділишся зі мною посиланням на сайт компанії. Почитаю які там умови і що потрібно для оформлення.

LevchenkoДата: Вівторок, 26.11.2024, 16:08 | Повідомлення # 4
Генерал-лейтенант
Та без проблем! Це нове МФО Limon https://limon-credit.com.ua/uk/ я у них брав гроші в кредит кілька разів, дуже мене виручають. Ти відразу зверни увагу на калькулятор, який є на сайті, там можна все прорахувати.

Там ти сам зможеш підрахувати, яку суму враховуючи відсотки, тобі потрібно виплатити за певну кількість днів. Так як ти братимеш кредит уперше, кредит буде під 0,01% на день. З документів потрібен лише паспорт, код та номер картки, куди скидати гроші.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: